AndroidHonorYleinen

Huawei julkaisi kuvan Honor Note 10 -puhelimesta

Huawein alaisuudessa toimiva Honor on julkaissut verkkosivuillansa kuvan, jossa esiintyy vielä julkaisematon Honor Note 10 -puhelin. Kuvassa on esillä puhelimen etuosa, josta nähdään laitteessa olevan suuri 18:9-kuvasuhteen näyttö sekä pyöristetyt näytön kulmat. Honor Note 10 julkaistaan Kiinassa 31. heinäkuuta.

Myös Kiinan televiranomainen Tenaa on julkaissut sivuillansa puhelimen tekniset tiedot. Laitteessa on suuri 6,95 tuuman AMOLED-näyttö, jonka tarkkuus on 2160 x 1080 pikseliä. Tietojen mukaan puhelimen tehoista pitää huolen Kirin 970 -piiri, jonka kaverina on 6 tai 8 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa on tulossa tarjolle 64, 128 tai 512 gigatavua mallista riippuen. Kuvauksen osalta Honor luottaa kaksoiskameraan, joka koostuu 16 ja 24 megapikselin sensoreista. Akun kooksi Tenaa on ilmoittanut 4900 milliampeerituntia. Muita puhelimen ominaisuuksia ovat GPU Turbo, USB-C ja Android 8.1 Oreo -käyttöjärjestelmä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honorin paljastamien tietojen mukaan Honor Note 10 tulee tarjolle kahdessa värissä, jotka ovat musta ja sininen. Puhelimen odotetaan rantautuvan myös Eurooppaan parin kuukauden sisällä.

Lähde: Honor.cn

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android