AndroidXiaomiYleinen

Xiaomi Pocophone F1 on yksi halvimmista Snapdragon 845 -puhelimista – Julkaistaan pian

Xiaomi Pocophone F1

Xiaomi tulee julkaisemaan salaperäisen Pocophone-puhelimen lähiviikkoina, mutta tarkkaan ei vielä tiedetä milloin julkaisu tarkalleen tapahtuu. Kyseessä on kuitenkin uusi huippupuhelin, joka on varusteltu tehokkaalla järjestelmäpiirillä.

Tietojen mukaan puhelin kantaisi nimeä Xiaomi Pocophone F1 (koodinimi beryllium) ja sen tehoista vastaisi Qualcommin tuorein Snapdragon 845 -tehopiiri. Puhelin on lisäksi vahvasti tarkoitettu globaaleille markkinoille ja erityisesti Intiaan, eikä näin ollen Pocophone tule olemaan suunniteltu ainoastaan Kiinan markkinoille. Toistaiseksi ei ole edes vielä tiedossa aikooko Xiaomi julkaista puhelinta kotimarkkinoillaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Viimeisimmät tiedot puhelimesta tulevat Roland Quandtin Twitter-tililtä. Quandt kertoo Pocophone F1:n hinnoittelun olevan Euroopassa varsin edullinen. Laitteen 6/64 gigatavun versio maksaa noin 420 euroa ja 6/128 gigatavun versio noin 460 euroa. Samalla puhelimen näytön kerrotaan olevan 5,99 tuumaa ja Full HD+ -tasoinen, eli 2160 x 1080 pikseliä.

Pocophone F1 on tällä hetkellä varsinainen mysteeri, sillä puhelimella on varsin erikoinen nimeäminen. Xiaomi on viimeiset vuodet tyytynyt Redmi- ja Mi -mallistoihin, jonka takia Pocophone kuulostaa hieman erikoiselta. Puhelimeen on kuitenkin lupa odottaa huippupuhelimen ominaisuuksia ja kaksoiskameraa.

Lähde: Roland Quandt (Twitter)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android