HuaweiYleinen

Huawei julkaisi monipuolisilla ominaisuuksilla varustellun Huawei Band 6 -aktiivisuusrannekkeen

Huawei Band 6

Huawei on julkaissut valikoiduilla markkinoille uuden Huawei Band 6 -aktiivisuusrannekkeen, joka on varsin lähellä aikaisemmin julkaistua Watch Fit -älykelloa. Huawei on esitellyt laitteen kolmessa energisessä väriversiossa, jotka ovat musta Graphite Black, oranssi Amber Sunrise sekä vihreä Forest Green.

Huawei Band 6 tarjoaa 1,47 tuuman FullView-näyttöpaneelin, jossa on 194 x 368 pikselin tarkkuus ja se perustuu AMOLED-tekniikkaan. Ranneke on valmistettu silikonista ja laite on muovia. Huawei on ilmoittanut Band 6:n mitoiksi 43 x 25,4 x 10,99 millimetriä ja painoksi 18 grammaa. Laiteen sivulla on yksi painike, jolla voidaan ohjata käyttöliittymää kosketusnäytön ohella. Huawei Band 6 on 5 ATM -sertifikaatin mukaisesti myös vedenkestävä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aktiivisuusranneke on varusteltuna 96 urheilutilalla, jatkuvalla SpO2-mittauksella sekä TruSeen 4.0 -sykemittauksella. Huawei Band 6 osaa myös mitata unta TruSleep 2.0 -tekniikalla, joka tunnistaa unen eri vaiheet tarkasti. Akunkeston on kerrottu olevan kahden viikon mittainen ja laitetta ladataan magneettisella laturilla. Huawei Band 6 on varusteltuna myös Huawein älykelloista tutuilla ominaisuuksilla, joita ovat stressinseuranta sekä kuukautiskierron seuranta.

Toistaiseksi Huawei Band 6 on julkaistu vain muutamilla markkinoilla ja sen on kerrottu esimerkiksi Malesiassa tulevan myyntiin 219 Malesian ringgitin hintaan. Suoraan muunnettuna hinta olisi noin 45 euroa. Huawei ei ole toistaiseksi kertonut laitteen saatavuudesta Euroopan markkinoilla.

Lähde: Huawei Band 6 -tuotesivu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei