XiaomiYleinen

Vuotokuvassa Xiaomi Mi MIX Fold vain tunteja ennen odotettua julkaisua

Xiaomi Mi MIX Fold

Xiaomi tulee julkaisemaan yhtiön ensimmäisen taittuvanäyttöisen älypuhelimen myöhemmin tänään Kiinan markkinoille. Xiaomin odotettiin esittelevän puhelimen jo eilen, mutta yhtiön toimitusjohtaja päätti kesken tilaisuuden siirtää uuden Mi MIX -laitteen julkaisun seuraavalle päivälle. Xiaomin tuleva Mi MIX on pysynyt varsin hyvin vuotojen ulottumattomissa, mutta nyt Kiinasta on vuotanut ensimmäinen kuva.

Kuvassa nähdään Mi MIX Fold -mallinimellä varusteltu taittuvanäyttöinen älypuhelin, joka muistuttaa vahvasti Samsung Galaxy Z Fold 2 -puhelinta. Kuvan perusteella laitteessa on 8,01 tuuman suuruinen taittuva näyttöpaneeli sisällä, joten näyttö ei taitu laitteen ulkopuolella. Mi MIX Foldin ollessa kiinni on ulkopuolella toinen näyttö, mutta vuotokuva ei paljasta näytön kokoa. Puhelimen toisella puolella nähdään ulkoneva kamera-alue, jossa on nähtävästi kolme kamerasensoria sekä LED-salamavalo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuotanut kuva vahvistaa Mi MIX Foldin saavan myös 2K-tasoisen näytön sekä tuoreimman Snapdragon 888 -järjestelmäpiirin. Kuvan perusteella laite olisi valmistettu kiiltävästä alumiinikehyksestä sekä kiiltävistä lasipinnoista. Valitettavasti vuoto ei anna paljoa muuta tietoa laitteesta. Xiaomi on aikaisemmin kertonut puhelimen saavan muun muassa maailman ensimmäisenä nestemäisen linssin kameraansa.

Xiaomi esittelee puhelimen kuitenkin hyvin pian, sillä yhtiön megajulkistus jatkuu tänään kello 14.30 Suomen aikaa. Xiaomilta odotetaan uuden taittuvanäyttöisen Mi MIX Fold -puhelimen rinnalla myös lukuisia ekosysteemituotteita sekä yhtiön omaa järjestelmäpiiriä.

Lähde: Telegram (Xiaomiui)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi