HuaweiMWC 2019Yleinen

Huawei julkaisi vihjailevan kuvan tulevasta taipuisasta 5G-puhelimesta – Julkaistaan 24. helmikuuta

Huawein virallinen kutsu 24.2.2019 järjestettävään lehdistötilaisuuteen.

Kiinalainen Huawei on tänään julkaissut sosiaalisen median tileillänsä sekä lähettänyt toimittajille kutsuja lehdistötilaisuuteen, joka järjestetään 24. helmikuuta 2019 MWC-messujen yhteydessä Barcelonassa. Huawei on jo aikaisemmin vahvistanut, että yhtiö tulee julkaisemaan taipuisan älypuhelimen, jossa on 5G-yhteydet.

Tänään julkaistussa vihjailevassa kuvassa on esillä V-muotoinen laite, jossa on nähtävästi kosketusnäyttö ulkopuolella ja laite taipuu keskeltä. Toistaiseksi Huawein taipuisasta puhelimesta ei tiedetä juurikaan, mutta odotettavissa on, että Huawei tulee hyödyntämään tuoretta Kirin 980 -järjestelmäpiiriä, jossa on hiljattain julkaistu Balong 5000 5G -modeemi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Todennäköisesti Huawein julkaisutilaisuudessa tullaan näkemään myös taipuisan puhelimen rinnalla uudet Huawei P30 -malliston älypuhelimet. Huhujen mukaan Huawei suunnittelee julkaisevansa P30-, P30 Pro- sekä P30 Lite -älypuhelimet. Huawei P30 -malliston puhelimiin ei ole toistaiseksi huhuttu 5G-yhteyksiä.

Huawein julkaisutilaisuus tullaan järjestämään 24.2.2019 Barcelonassa vain päivää ennen MWC 2019 -messujen virallista avajaispäivää. Julkaisutilaisuus alkaa kello 14.00 paikallista aikaa.

Lähde: Huawei (sähköposti)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei