AndroidEnergizerMWC 2019Yleinen

Energizer paljasti Ultimate-malliston älypuhelimet – Taustalla kiinalainen Elephone

Energizer on ilmoittanut esittelevänsä huimat 26 uutta puhelinta MWC-messuilla. Ennen virallista julkaisua Energizer on kuitenkin päättänyt paljastaa jo muutaman puhelimen sekä suuntaa-antavia ominaisuuksia niistä. Uutta älypuhelinmallistoa kutsutaan nimellä ”Ultimate” ja mallistosta löytyy kaksi älypuhelinta ylösnousevalla etukameralla sekä kolme älypuhelinta vesipisaramaisella näyttölovella.

Jos kuitenkin katsoo Energizerin uusia älypuhelimia tarkemmin, voivat tarkkasilmäisimmät huomata, että puhelimien valmistuttaja Avenir (Energizer-puhelimien valmistaja) ei ole juurikaan vaivaa nähnyt uusien puhelimien eteen. Kaikki nyt paljastetut uutuuspuhelimet ovat kiinalaisen Elephone-brädistä vastaavaan sopimusvalmistaja CNOEMS:n käsialaa. Puhelimiin on siis laitettu ainoastaan Energizerin logo takaosaan. Kovinkaan uniikeista älypuhelimista ei ole kyse ja vastaavat mallit saattavat tulla vastaan myös jonkin muun valmistajan tuotteina (kuten Elephone).

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Energizerin kaksi ylösnousevalla etukameralla varusteltua älypuhelinta kantavat nimiä Energizer Ultimate U620S Pop ja U630S Pop. Molempien etukamerat rakentuvat 16 + 2 megapikselin sensoreista. Puhelimista Ultimate U620S Pop on teknisesti kehittynein. Näytön koko on 6,2 tuumaa ja siinä on Full HD+ -tarkkuus. Tehoista vastaa MediaTekin Helio P70 -järjestelmäpiiri, jonka kaverina on 6 gigatavua RAM-muistia. Puhelimessa on lisäksi 128 gigatavua tallennustilaa. Laitteen kolmoiskamera tulee rakentumaan 16 + 5 + 2 megapikselin sensoreista, mutta näistä ei toistaiseksi ole tarkempaa tietoa. Akun kooksi on ilmoitettu 3200 milliampeerituntia. Energizer Ultimate U620S Pop on sama puhelin kuin CNOEMS:n tarjoama E7006 -malli. tai Elephone U2.

Ultimate U630S Pop on taasen varusteltu 6,3 tuuman HD+ -näytöllä. Tehoista vastaa Helio P22 -järjestelmäpiiri ja RAM-muistia löytyy 4 gigatavua. Tallennustilaa on 64 gigatavua ja akku on kooltaan 3500 milliampeerituntia. Ultimate U630S Pop on varusteltu kaksoiskameralla, joka koostuu 16 + 2 megapikselin sensoreista. Puhelimessa on myös sormenjälkilukija.

Energizerin mukaan uudet Energizer Ultimate U620S Pop ja U630S Pop saapuvat myyntiin kesä-heinäkuussa. Hinnoittelua ei vielä paljastettu.

Energizer Ultimate U650S on yksi uusista vesipisaramaisella näyttölovella varustelluista älypuhelimista. Näytön koko on 6,5 tuumaa ja siinä on HD+ -tarkkuus. Etukameran tarkkuus on 16 megapikseliä ja takaosasta löytyy 16 + 2 megapikselin kaksoiskamera. Tehoista vastaa Helio P22 -järjestelmäpiiri, jonka kaverina on 4 gigatavua RAM-muistia. Tallennustilaa on 128 gigatavua ja mukana on myös tuki muistikortille. Akun kooksi on ilmoitettu 3500 milliampeerituntia. Energizer Ultimate U650S on sama puhelin kuin CNOEMS:n valmistama E2011-malli.

Uusi Ultimate U650S on tulossa markkinoille vasta lokakuussa 2019.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Energizer Ultimate U620S on rakenteeltaan lähes samanlainen älypuhelin kuin Ultimate U620S Pop, mutta tekniikka on selvästi vaatimattomampaa, eikä mukana ole ylösnousevaa etukameraa. Näytön koko on 6,2 tuumaa ja siinä on HD+ -tarkkuus. Etukameran koko on 16 megapikseliä ja takaosassa on kolmoiskamera, joista kaksi kameraa ovat tarkkuudeltaan 16 + 2 megapikseliä. Tehoista vastaa MediaTekin MT6765 -järjestelmäpiiri, jonka kaverina on 4 gigatavua RAM-muistia. Mukana on myös 64 gigatavua tallennustilaa. Ultimate U620S on varusteltu lisäksi suurella 4000 milliampeeritunnin akulla.

Puhelimen on tarkoitus tulla markkinoille kesäkuussa kahdessa liukuvärissä, jotka ovat violetti/sininen ja sininen/vihreä. Kyseessä on sama puhelin kuin CNOEMS:n valmistama E2008-malli.

Viimeisin uutuuspuhelin Energizeriltä on Ultimate U570S, joka tarjoaa 5,7 tuuman vesipisaramaisella lovella varustellun näytön. Tarkkuutta näytöllä on HD+ -tasoa ja etukameran suuruus on 16 megapikseliä. Takaosassa on kaksoiskamera, joka koostuu 16 + 2 megapikselin sensoreista. Tehoista vastaa neliytiminen järjestelmäpiiri ja tarjolla on 32 gigatavun tallennustilalla varusteltu malli. Akun kooksi on ilmoitettu 3000 milliampeerituntia. Kyseessä on sama puhelin kuin CNOEMS:n valmistama E2009-malli.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Energizer Ultimate U570S on malleista halvin ja se on tulossa markkinoille huhtikuussa kolmessa värissä, jotka ovat violetti/sininen, sininen ja keltainen.

Lähde: GSMArena.com, CNOEMS

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android