HuaweiYleinen

Huawei julkistaa uuden taittuvanäyttöisen Pocket 2 -puhelimen 22. helmikuuta

Huawei on kertonut virallisesti järjestävänsä uuden Huawei Pocket 2 -puhelimen julkaisun 22. helmikuuta. Luvassa on siis seuraaja kompaktille simpukkapuhelimen kaltaiselle P50 Pocket-puhelimelle, joka julkaistiin jo vuoden 2021 lopulla.

Puhelimesta ei ole vielä Huawein toimesta julkaistu kuvia tai mitään tarkkoja yksityiskohtia. Huawei Pocket 2 tulee kuitenkin keskittymään vahvasti muotiin ja tyyliin, sillä laite julkaistaan Fashion Festivalin aikana.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuotojen mukaan Huawei Pocket 2 -puhelimessa olisi 5G-yhteydet tarjoava Kirin 9000S -järjestelmäpiiri. Lisäksi laitteessa olisi 4520 milliampeeritunnin akku, 66 watin pikalataus sekä päivitetyt kamerat. Pocket 2 tulee saamaan myös ulkopuolen näytön, joka on nähtävästi edelleen pyöreä.

Puhelinta odotetaan tarjolle useissa väreissä, joita ovat ainakin nahkaiset violetti ja harmaa. Lisäksi tarjolle pitäisi tulla erilaisia lasiversioita.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuotojen mukaan Huawei tulee samaan aikaan julkaisemaan Huawei FreeLace Pro 2 -kuulokkeet, joissa olisi melunvaimennus. Väriversioita kuulokkeista odotetaan olevan kolme, jotka ovat musta, vihreä ja valkoinen.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei