YleinenZTE

ZTE:n ensimmäinen taittuvanäyttöinen puhelin julki – Libero Flip maksaa alle 400 euroa

ZTE Libero Flip

ZTE on esitellyt Japanin markkinoille yhteistyössä Y!mobile-operaattorin kanssa ensimmäisen taittuvanäyttöisen älypuhelimensa. Mistään lippulaivapuhelimesta ei ole kyse, vaan ZTE pyrkii haastamaan Samsungin ja Motorolan taittuvanäyttöiset simpukkapuhelimet nyt selvästi edullisemmalla hinnalla.

Japanissa ZTE Libero Flip maksaa 63 000 jeniä, joka vastaa suoraan muunnettuna 389 euroa. Puhelimesta on kolme väriversiota, jotka ovat valkoinen, kulta sekä sininen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Libero Flip on kehitetty 6,9 tuuman kokoisen taittuvan näytön ympärille, jonka tarkkuus on 2790 x 1188 pikseliä.

Puhelimeen on saatu myös pyöreä ulkonäyttö, joka on kooltaan 1,43 tuumaa. Näytön tarkkuus yltää 466 x 466 pikseliin. Ulkonäytöltä voi ottaa kuvia, hallita musiikkia, vastata puheluun, tarkistaa askelten määrän tai käyttää erilaisia pienoissovelluksia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tehoista vastaa Snapdragon 7 Gen 1 -järjestelmäpiiri, joten kaikista tuoreinta piiriä ei ole mukaan saatu. Libero Flip on varusteltu 6 gigatavulla RAM-muistia sekä 128 gigatavulla sisäistä tallennustilaa.

Akku on kooltaan 4310 milliampeerituntia ja sitä voidaan ladata 33 watin teholla käyttäjien Quick Charge 4+ tai Power Delivery 3.0 -standardeja. Latausajan kerrotaan olevan noin 73 minuuttia. Libero Flip on varusteltu kylkeen sijoitetulla sormenjälkilukijalla sekä Wi-Fi 6-, Bluetooth 5.2- ja NFC-yhteyksillä. Käyttöjärjestelmänä on vanha Android 13.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

ZTE on laittanut puhelimen takaosaan kaksi kameraa, joista tärkein on 50 megapikselin pääkamera. Toinen kameroista on 2 megapikselin syvyyssensori. Etuosassa on 16 megapikselin tasoinen selfiekamera.

Puhelin on paksuudeltaan 7,3 millimetriä avattuna ja suljettuna 15,5 millimetriä. Painoa on 214 grammaa. ZTE on kertonut laitteen tarjoavan IP42-roiskevedenkestävyyden. Laitteen saranassa luvataan olevan tuki kallistukselle 60-110 asteen välillä.

Lähde: Y!mobile

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen