XiaomiYleinen

Xiaomi 14 Ultra julkaistaan Kiinassa jo 22. helmikuuta – Nyt vahvistettiin tietoja kameroista

Xiaomi 14 Ultra

Xiaomi on kertonut järjestävänsä uusien tuotteiden lanseeraustilaisuuden Euroopassa MWC-messujen yhteydessä 25. helmikuuta. Yhtiö ei kuitenkaan jaksa odottaa sinne asti, sillä kotimarkkinoilla Kiinassa tullaan näkemään uusin Xiaomi 14 Ultra jo 22. helmikuuta järjestettävän tilaisuuden aikana.

Tänään Xiaomi on myös vahvistanut Xiaomi 14 Ultran kameran tietoja ennen varsinaista julkaisua. Pieniä uudistuksia on tulossa verrattuna esimerkiksi viime vuoden Xiaomi 13 Ultraan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen pääkamerana toimii 50 megapikselin toinen Sony LYT-900 -sensori, joka on toisen sukupolven tuuman kokoinen sensori. Pääkameraan on saatu myös portaaton säädettävä aukko f/1.63 – f/4.0 välillä.

Telekameran osalta on tarjolla 50 megapikselin Sony IMX858 -sensoriin perustuva 3,2-kertaiseen zoomaukseen kykenevä linssi. Mukana on f/1.8-aukko sekä 75 mm polttoväli. Xiaomi 14 Ultrassa on myös samaiseen sensoriin perustuva periskooppikamera, joka tarjoaa 5-kertaisen optisen zoomauksen. Kameran linssissä on f/2.5-aukko sekä 120 mm polttoväli.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi ei ole kertonut ultralaajakulmakameran yksityiskohtia, mutta kyseessä on nähtävästi 50 megapikselin sensori. Kameran pitäisi tukea automaattitarkennusta ja makrokuvaamista.

Huhujen mukaan Xiaomi 14 Ultrassa olisi 6,73 tuuman kokoinen AMOLED 2K -näyttöpaneeli, jossa on 120 hertsin virkistystaajuus. Lisäksi puhelimessa pitäisi olla Snapdragon 8 Gen 3 -järjestelmäpiiri, 5300 milliampeeritunnin akku, 90 watin langallinen lataus sekä 50 watin langaton lataus.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi