HuaweiYleinen

Huawei julkisti edulliset FreeBuds SE -kuulokkeet – noin 50 eurolla kompakti toteutus ja 24 tunnin akunkesto

Huawei FreeBuds SE

Huawei on julkistanut tällä viikolla valituilla markkinoilla uudet FreeBuds SE -kuulokkeet. Uutuuskuulokkeet jatkavat FreeBuds-kuulokemallistoa edullisempaan hintapisteeseen. Toistaiseksi Huawei ei ole kertonut suunnitelmista tuoda kuulokkeita myyntiin Suomessa.

Uutuuskuulokkeissa Huawei on panostanut vahvasti kompaktiin ja miellyttävän kevyeeseen rakenteeseen. FreeBuds SE -kuulokkeet on rakennettu tulpallisen toteutuksen pohjalle, jonka ansiosta ne pysyvät korvissa. Huawei tarjoilee kuulokkeiden mukana myös kolme eri kokoista silikonitulppaa, joista kukin voi valita korviinsa parhainten sopivat.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Äänentoisto on 10 millimetrin dynaamisien elementtien varassa, joiden pitäisi tarjota kristallinkirkas äänenlaatu. Aktiivisesta taustamelun vaimennuksesta on jouduttu karsimaan, sillä sitä ei ole FreeBuds SE -kuulokkeissa tuettuna. Akunkesto on 6 tuntia musiikin kuuntelua kuulokkeiden omilla 37 milliampeeritunnin akuilla ja latauskotelon 410 milliampeeritunnin akulla se voidaan nostaa 24 tuntiin.

Huawei on varustellut kuulokkeet BES2500IZ-järjestelmäpiirillä sekä Bluetooth 5.2 -yhteydellä. FreeBuds SE -kuulokkeissa on minimoitu latenssi erillisessä pelitilassa, joka siis vähentää kuulokkeiden äänen viivettä. Huawein mukaan FreeBuds SE -kuulokkeet tukevat Huawei-laitteissa pop-up-yhdistämistä sekä kuulokkeissa on itsessään napautusohjaus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

FreeBuds SE -kuulokkeet on julkaistu valkoisessa ja sinisessä väriversiossa. Kuulokkeet ovat myös IPX4-luokituksen mukaisesti roiskevedenkestävät. Huawei ei ole kertonut kuulokkeiden tarkkoja hinta- tai saatavuustietoja Euroopassa, mutta esimerkiksi Thaimaassa ne maksavat 1899 bahtia, eli noin 52 euroa.

Lähde: Huawei FreeBuds SE -tuotesivu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei