ASUSYleinen

ASUS aloitti vihjailut tulevasta ROG Phone 6 -pelipuhelimesta – tehoista vastaa Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiiri

ASUS ROG Phone 6 tulossa pian.

Qualcomm julkaisi eilen uuden huippuluokan Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiirin, jonka luvattiin tulevan moniin uutuuspuhelimiin vuoden kolmannella neljänneksellä. Monet valmistajat kertoivat heti julkaisun jälkeen tulossa olevan puhelimia uudella piirillä, mutta Asus on jo vahvistanut puhelimen, jota voidaan odottaa pian.

Asus on julkaissut globaaleilla sosiaalisen median tileillään tiedon, että ensimmäinen pelipuhelin Qualcommin uudella Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiirillä on tulossa pian. Vihjaus pitää sisällään myös tiedon, että kyseessä on ROG Phone 6, joka on seuraaja viime vuonna julkaistuille ROG Phone 5- ja 5S -sarjan pelipuhelimille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Asuksen Instagram-postaus.

Vihjaus puhelimesta on julkaistu Asuksen Instagram-tilillä, joka viittaisi globaaliin lanseeraukseen. Lisäksi yhtiö on julkaissut vastaavan vihjauksen kiinalaisessa Weibo-palvelussa, joka viittaa myös erilliseen julkaisuun Kiinassa.

Snapdragon 8+ Gen 1 on kaivattu päivitys aikaisempaan Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiiriin. Qualcomm on pystynyt parantamaan suorituskykyä 10 prosentilla, mutta myös parannusta energiatehokkuuteen on saatu 30 prosenttia. Qualcomm on myös siirtynyt käyttämään TSMC:n 4 nanometrin valmistusprosessia aikaisemmasta Samsungin vastaavasta prosessista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tarkemmin Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiiriin voi käydä tutustumassa aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa. Toistaiseksi Asuksen tulevan ROG Phone 6 -puhelimen tarkoista muista teknisistä ominaisuuksista ei ole vuotoja.

Lähde: ASUS (Instagram), Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:ASUS