HuaweiYleinen

Huawei laajentaa uuteen tuotekategoriaan Euroopassa – Huawei Display 23,8” maksaa vain 159 euroa

Huawei laajentaa kuluttajatuotteitaan uuteen kategoriaan, sillä valikoiduilla Euroopan markkinoilla on tulossa myyntiin Huawei Display 23,8”. Kyseessä on tietokoneille suunnattu edullinen näyttö, jollaista ei ole aikaisemmin Huaweilta nähty. Jo Kiinassa Huawei on ottanut varovaisia askelia pöytätietokonemarkkinassa ja samainen näyttö on ollut jo aikaisemmin saatavilla Kiinassa. Euroopassa Huawei on luottanut tietokonemarkkinoilla vain läppäreihin, mutta nyt Huawei avaa uuden näyttönsä osalta ovet myös uuteen tuotekategoriaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uutuusnäyttö on kooltaan 23,8 tuumaa ja sen tarkkuus on 1920 x 1080 pikseliä. Näyttö perustuu mattapintaiseen IPS-paneeliin ja siinä on 16:9-kuvasuhde. Huawei on kertonut näytössä olevan 178 asteen katselukulmat sekä 250 nitin maksimikirkkaus. Huawei Display 23,8” tarjoaa yhden HDMI-liitännän, yhden VGA-liittimen sekä yhden latausportin. Painoa näytöllä on 4050 grammaa jalustan kanssa. Huawein mukaan näytön yksi valttikortti on TÜV Rheinlandin sertifioima haitallisen sinisenvalon suodatin.

Näytössä on minimoidut kehykset, sillä Huawein mukaan kehys on vain 5,7 millimetriä leveä. Näytön ja rungon suhteeksi on ilmoitettu 90 prosenttia. Uusi tuotekategoria on osa Huawein nykyistä 1+8+N-strategiaa, joka kattaa monenlaiset tuotteet. Lisäksi Huawein puhelinliiketoiminta on ollut viime aikoina suurissa vaikeuksissa, joten uudet tuotekategoriat saattavat edistää kuluttajatuotteiden myyntiä.

Huawei Display 23,8” on tulossa saatavilla Saksassa 15. maaliskuuta alkaen 159 euron hintaan. Huawei ei ole tiedottanut tuotteen saatavuudesta Suomen markkinoilla.

Lähde: Huawei Display 23,8” -tuotesivu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

2 Kommenttia

  1. Näyttää samanlaiselta suunnittelulta kuin philipsin monitorit.

  2. Aika huono hinta/laatu suhde. Samsungilta saa samaan hintaan 1080p 144hz VA paneelisen kaarevan näytön jossa on myös paljon paremmat liitännät.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei