XiaomiYleinen

Xiaomi laittoi Android 11 -päivityksen jakoon Redmi Note 8-, Mi Note 10- ja Mi 10T Lite -puhelimille

Xiaomi Mi Note 10

Xiaomi on aloittanut jakamaan Android 11 -käyttöjärjestelmäversioon perustuvaa päivitystä useille vanhemmille puhelimille. Tällä kertaa päivitys on tarjolla globaalisti Redmi Note 8-, Mi Note 10/Pro- ja Mi 10T Lite -puhelimille. Aikaisemmin Xiaomi on päivittänyt jo muutamia puhelimia tuoreimpaan Android 11 -versioon, tarkemman listauksen löytää täältä.

Android 11 -päivitys on saatavilla hieman porrastetusti, sillä kyseessä on suuri päivitys. Puhelimet tulevat saamaan tuoreimman MIUI 12 -käyttöliittymäversion sekä Googlen 1. helmikuuta 2020 julkaisemat tietoturvakorjaukset. Päivityksen saatavuuden omalle puhelimelle voi käydä tarkistamassa menemällä laitteessa: Asetukset > Tietoja puhelimesta > MIUI-versio > Tarkista päivitykset.

Mitään suuria muutoksia päivitys ei tuo MIUI 12 -käyttöliittymään, vaan Xiaomi päivittää taustalla aikaisemmin olleen Android 10 -version tuoreimpaan Android 11 -versioon. Google on kuitenkin tuonut Android 11 -käyttöjärjestelmään lukuisia uusia parannuksia, ominaisuuksia sekä muita optimointeja. Tarkemmin Android 11 -päivityksen uudistuksiin voi käydä tutustumassa tämän linkin takaa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

4 Kommenttia

  1. Tuleeko android 11 redmi note 8 pro puhelimelle?

    1. Eiköhän se sieltä ajan kanssa tule. Tuli jo nyt Redmi Note 8:lle, niin kyllä Redmi Note 8 Pro tulee Android 11:n saamaan myös. Uutisoidaan sitten tarkemmin, kun saadaan päivitystä kyseiselle mallille.

      1. No ei ainakaan omaan Note8T malliin ole vielä tullut ja nyt on jo maaliskuu 😮

  2. Koska tulee Nokia 5.4 Android päivitys? onko tieto a?

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi