LGYleinen

LG julkaisi edullisia älypuhelimia Intiassa – tällaisia ovat LG W41, W41+ ja W41 Pro

Vaikka LG:n tiedetään tarkastelevan älypuhelinliiketoimintansa tulevaisuutta uudestaan, niin Intian markkinoilla on julkaisut silti kolme uutta edullista älypuhelinta. Kyseessä ovat LG W41, W41+ sekä W41 Pro, jotka tarjoavat hintaluokassaan varsin yllätyksettömiä ominaisuuksia. Puhelimia tuskin tullaan näkemään laajamittaisesti myynnissä, sillä W-mallisto on ollut aikaisemminkin tarjolla vain Intiassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vaikka kyseessä on kolme eri mallinimistä puhelinta, niin oikeastaan kyseessä ei ole täysin eri puhelimet. Ainoa toisistaan erottava tekijä on RAM-muistin sekä tallennustilan määrä, mutta muut tekniset ominaisuudet ja ulkoinen toteutus on identtistä. Puhelimet on valmistettu muovista ja takaosassa on laatikkomainen kamera-alue.

LG W41 -malliston puhelimissa on 6,55 tuuman Full Vision -näyttöpaneeli, jonka tarkkuus yltää HD+ -tasolle (1600 x 720). Näytössä on myös 20:9-kuvasuhde, etukameraa varten tehty reikä sekä 400 nitin maksimikirkkaus. Tehoista on vastaamassa MediaTekin kehittämä Helio G35 -järjestelmäpiiri, jonka tehokkain suoritinydin toimii 2,3 GHz:n kellotaajuudella. LG luottaa puhelimissa vielä viime vuoden puhelimista tuttuun Android 10 -käyttöjärjestelmään, eikä tuoreempaan Android 11 -versioon.

Kameroiden osalta LG W41 -mallit tarjoavat neljä sensoria takaosassa. 48 megapikselin pääkameran rinnalla on 8 megapikselin ultralaajakulmakamera, 5 megapikselin makrokamera sekä 2 megapikselin syvyyskamera. Puhelimissa on myös 8 megapikselin kamera selfiekuvia varten. LG on kertonut puhelimissa olevan myös takaosaan sijoitettu sormenjälkilukija sekä massiivinen 5000 milliampeeritunnin akku.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

LG on laittanut W41-perusversioon 4 gigatavua RAM-muistia sekä 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa. LG W41+ -mallissa on 4 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. LG W41 Pro -puhelimessa on suurin 6 gigatavun RAM-muisti sekä 128 gigatavun tallennustila. Puhelimet ovat julkaistu kahdessa väriversiossa, jotka ovat Magic Blue sekä Laser Blue. Hinnat alkavat 13490 Intian rupiasta, joka on suoraan muunnettuna 154 euroa.

Lähde: Indiatoday.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:LG