AndroidHuaweiYleinen

Huawei Mate 10 Lite saa kasvojentunnistuksen tulevassa päivityksessä

Huawei Pakistan on ilmoittanut Facebook-sivullansa, että viime syksynä esitelty Huawei Mate 10 Lite tulee saamaan kasvojentunnistuksen tulevassa päivityksessä. Uuden ominaisuuden aktivoimiseen tarvittava päivitys ei ole toistaiseksi saatavilla, mutta Huawein mukaan päivitys on tulossa ainakin Pakistanissa ladattavaksi helmikuussa.

Mate 10 Litessä kasvojentunnistus pitäisi olla varsin nopea ja Huawein mukaan kameroiden avulla toimiva kasvojentunnistus avaa puhelimen lukituksen 800 millisekunnissa. Kasvojentunnistuksesta on pyritty tekemään myös turvallinen, sillä se ei toimi jos käyttäjän silmät ovat kiinni. Mate 10 Litessä kasvojentunnistuksen kerrotaan lisäksi tallentavan yli 1000 datapistettä kasvoista ja tallentavan ne puhelimesta löytyvän Kirin-järjestelmäpiirin Trusted Execution Environment (TEE) -ympäristöön. Toinen päivityksen mukana tuleva ominaisuus on AR Lens. Ominaisuuden avulla puhelimen kamerassa on mahdollista lisätä reaaliajassa erilaisia tehosteita ja maskeja kuviin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Suomessa Huawei Mate 10 Lite löytyy myös kauppojen hyllyiltä, mutta toistaiseksi Huawei Suomi ei ole paljastanut, milloin kyseiset ominaisuudet tulevat saataville täällä. Todennäköisesti päivitys tulee tarjolle jossain välissä myös Suomessa.

 

Lähde: Huawei Pakistan (Facebook)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Honor 9 saa AR lensin myös

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android