AndroidHMDNokiaYleinen

Nokia 7 plus esiintyy uusissa vuotokuvissa – 18:9-kuvasuhteen näyttö ja Snapdragon 660

Uusin Nokia-vuoto tulee tällä kertaa jälleen Kiinasta, missä on julkaistu muutama kuva, joissa väitetään esiintyvän julkaisematon Nokia 7 plus -puhelin. Kyseisen puhelimen mallinimi on jo aikaisemmin paljastunut HMD Globalin kehittämästä kamerasovelluksesta ja nyt uudet kuvat kertovat vielä hieman enemmän.

Kuvat paljastavat ensinnäkin puhelimen ulkoisen olemuksen, joka on nähtävästi alumiinia sekä keraamia. Laite näyttää pitkälti Kiinassa viime vuonna julkaistun Nokia 7 sekä muutama viikko sitten esitellyn Nokia 6 2018 -mallin risteytykseltä. Kuvien paljastamien tietojen mukaan Nokia 7 plussassa on 6 tuuman 18:9-kuvasuhteen Full HD+ -kosketusnäyttö sekä ZEISS:n kanssa kehitetty kaksoiskamera. Tehoista on pitämässä huolen Qualcommin Snapdragon 660 -järjestelmäpiiri, joten kyseessä on varsin kyvykäs keskihintaluokan puhelin. Käyttöjärjestelmänä Nokia 7 plussassa toimii vakiona Android 8.0 Oreo, joka on kuitenkin päivitettävissä Android 8.1 Oreoon.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nokia 7 plus on todennäköisesti myös ensimmäinen uusi Nokia-puhelin, joka tulee saamaan parannetun kamerasovelluksen, jossa on Lumia-puhelimista tuttu manuaalitila. Yksi vuotokuvista vahvistaa asian, jossa on selkeästi nähtävissä viitteitä uudistettuun kameraan. Puhelimen takakamera tulee koostumaan 12 ja 13 megapikselin sensoreista ja ominaisuutena on muun muassa 2x optinen zoomaus ja parannettu yökuvaus. Nokia 7 plus saa myös 16 megapikselin ZEISS-sertifioidun etukameran.

Toistaiseksi ei ole tiedossa milloin Nokia 7 plus tullaan julkaisemaan virallisesti, mutta sitä ei tuskin kauaa enää tarvitse odotella. HMD Global tulee esittelemään uusia puhelimia maailmanlaajuisesti MWC2018 -messuilla vielä helmikuun aikana.

Lähde: Baidu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android