AndroidHuaweiYleinen

Huawei Nova 3 esiintyy Tenaan julkaisemissa kuvissa

Huawein odotetaan julkaisevan uudet Nova 3 -puhelimet lähiaikoina. Nova-mallisto on aina rakentunut kahdesta päämallista, jotka ovat olleet tänä vuonna Nova 2 ja Nova 2 Plus. Huhut pyörivät tällä hetkellä jo Nova 3 -puhelimissa, joten luvassa saattaa olla jälleen Nova 3 ja Nova 3 Plus.

Gizmochina -sivusto on kertonut Kiinan televiranomaisen Tenaan tietokannasta tekemästä löydöstään. Tenaan sivuille on ilmestynyt kaksi vielä julkaisematonta Huawei-puhelinta, joiden mallikoodit ovat HWI-TL00 ja HWI-AL00. Tenaan tietokanta ei paljasta puhelimista kuitenkaan paljoa kuvien lisäksi. Aikaisemmin tällä viikolla saimme nähdä myös kuvan Nova 3 -puhelimesta, eikä Tenaan julkaisemiin kuviin verrattuna ole kovin suuria muutoksia. Tenaan kuvista voi havaita, että puhelimessa olisi lasinen takakansi, kun vuotaneissa live-kuvissa oli selvästi nähtävissä laitteen rakentuvan kokonaan metallista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huhuissa Nova 3 -puhelimessa väitetään olevan 6 tuuman 18:9-kuvasuhteen näyttö, jonka tarkkuus on todennäköisesti Full HD+ -tasoa. Kuvien perusteella puhelin tulee saamaan myös sormenjälkilukijan, joka on sijoitettu näytön alapuolelle. Nova 3:n takaosassa on kaksoiskamera, jonka on huhuttu rakentuvan 16 ja 20 megapikselin sensoreista. Tehoista huolen odotetaan pitävän Kirin 670 -järjestelmäpiiri, jonka tukena on 4 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa on ainakin 64 gigatavua. Muita laitteen ominaisuuksia ovat 3,5 mm kuulokeliitin, USB-C -tyypin latausliitin sekä 3340 milliampeeritunnin akku.

Tällä hetkellä on vielä epäselvää, milloin Huawei tulee uudet Nova 3 -puhelimet julkaisemaan. Hinnoittelun on huhuttu asettuvan 300-400 euron tietämille.

Lähde: Gizmochina

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android