HuaweiYleinen

Huawei Mate 20 Pro sai kaksi uutta väriversiota – Punainen ja sininen

Huawei julkaisi lokakuussa Mate 20 -malliston älypuhelimet globaalisti ja tarjolle tulivat tuolloin värivaihtoehdot sininen, vihreä, musta sekä revontuli. Valikoiduilla markkinoilla nähtiin myös vaaleanpunainen versio. Tänään Huawei on julkaissut Kiinassa kaksi uutta väriversiota Mate 20 Pro -älypuhelimestaan.

Uudet Mate 20 Pro -versiot ovat teknisesti täysin samanlaisia kuin aikaisemmin julkaistut, mutta väriversiot ovat täysin uudet. Huawein julkaisemista kuvista nähdään, että puhelimet ovat jälleen liukuvärjätty. Puhelimen keskiosa on tummempi ja reunat vaaleammat molemmissa väriversioissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Mate 20 Pro on yksi Huawein tehokkaimmista puhelimesta, sillä siinä hyödynnetään Kirin 980 -järjestelmäpiiriä. Puhelimessa on myös 6,39 tuuman 2K-näyttö sekä 4200 milliampeeritunnin akku. Kameroita on takaosassa kolme ja se koostuu 40 + 20 + 8 megapikselin sensoreista. Huawei hyödyntää Mate 20 Prossa myös tuoreinta Android 9.0 Pie -käyttöjärjestelmää.

Kiinassa uusien Mate 20 Pron väriversioiden myynti alkaa 11. tammikuuta. Toistaiseksi ei ole tiedossa aikooko Huawei tuoda uutuusvärit myös globaalisti saataville.

Lähde: VMALL

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei