AndroidHuaweiYleinen

Uudet vuotokuvat vielä tuntemattomasta Huawei-puhelimesta julki – Mate X?

Uudet vuotokuvat ainakin toistaiseksi tuntemattomasta Huawei-puhelimesta ovat päätyneet kaikkien nähtäväksi Kiinassa. Huawein uudet Mate 10 -puhelimet tullaan julkaisemaan reilun parin viikon päästä Saksassa ja luvassa pitäisi olla ainakin Mate 10-, Mate 10 Pro- ja Mate 10 Lite -puhelimet. Lisäksi on odotettavissa todennäköisesti myös neljäs uutuuspuhelin. Huhuissa on ollut muun muassa Mate 10 Plus sekä Mate X.

Kiinassa vuotaneet kuvat väitetystä Mate 10 -puhelimesta ovat huomattavasti erilaisempia, joita olemme aikaisemmin saaneet nähdä. Kuvista voidaan päätellä, että puhelin rakentuu yhdestä alumiinipalasta, jonka pinta on kiillotettu tai vaihtoehtoisesti kokonaan keraamista. Kuvista nähdään myös kaksoiskamera, joka on tällä kertaa vaakasuuntaisesti, vaikka aikaisemmissa huhuissa Mate 10 -puhelimen on odotettu saavan pystysuorassa olevan kamerayksikön. Kameran vierestä on havaittavissa myös, että kamerassa olisi f/2.2-aukko. Huhuissa Mate 10 -puhelimiin on odotettu huomattavasti parempaa f/1.6-aukkoa, joka tarkoittaisi, että kuvissa nähty puhelin ei tulisi ainakaan olemaan Mate 10 -huippuversio. Lisäksi puhelimessa näyttäisi olevan sormenjälkilukija takaosassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tällä hetkellä vuotaneesta puhelimesta ei ole kuvia parempaa tietoa. Huhuissa on pohdittu, että Huawei saattaisi julkaista myös Mate X -mallin hieman Applen uuden iPhone X:n kaltaisesti. Voisiko nyt kuvissa esiintyvä puhelin olla Mate X vaiko jokin aivan toinen puhelin?

Viimeisimmät huhut ja tiedot Huawei Mate 10 -puhelimista löydät täältä.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

3 Kommenttia

 1. Löysin tämän screenshottien joukosta
  Evan poisti twiitin melkeen heti julkaisun jälkeen

  https://uploads.disquscdn.com/images/dff2c66b9aee40fdeb0277932f53146ebcc56de8c6a88ea00050d0e30d632f3e.png

  1. Huawei Mate 10 Pro Lite Miniä odotellessa… 🙂

   1. Ja tämän vuosi mallia
    ” Huawei Mate 10 pro lite mini 2018″😛

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android