AndroidHuaweiYleinen

Huawei MediaPad M5 -tablettiperhe saapui Suomessa myyntiin

Hyvän vastaanoton Barcelonan MWC-messuilla saanut Huawei MediaPad M5 -tablettiperhe on saapunut Suomessa myyntiin. Myynnissä on sekä LTE- että Wi-Fi-versiot 10,8-tuumaisesta tabletista.

Huawei on ollut suosittu brändi Suomen tablettimarkkinoilla, ja Huawein tableteille ominaista on hyvä hinta-laatusuhde. Huawei MediaPad M5 -tabletit edustavat linjakasta muotoilua; iso näyttö-runkosuhde palvelee sekä videoiden ystäviä että pelaajia. Huawein käyttäjätutkimuksissa on noussut esiin musiikin aktiivinen kuuntelu tableteilla, siksi M5-tabletteihin on tuotu uudenlaisia audioinnovaatioita, kuten Harman Kardonin kaiuttimet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

MediaPad M5 -tabletissa on yhdistetty tyylikäs ja käytännöllinen metallikuori 2.5D-lasiin. IPS HD (2560 x 1600) -näyttö ClariVu 5.0 -algoritmitekniikalla tekee näytöstä kontrastisen ja kirkkaan runsaalla värisaturaatiolla.

MediaPad M5 -tabletissa on neljä Harman Kardonin kaiutinta, joissa jokaisessa on oma älykäs amplifikaattori. M5-tabletti vastaa Hi-Res Audio -standardeja, kiitos AK44376 Hi-Fi  DAC -sirun. Huawei Histen -teknologialla 3D-äänistä saa enemmän irti.

Pelaamiseen tablettia kaipaava kiinnittää huomiota myös laitteen suorituskykyyn. MediaPad M5-tableteissa on Kirin 960 -piirisarjan, 4 Gt RAM-muistin ja EMUI 8.0 -käyttöliittymän ansiosta pelaaminen on kaikin puolin jouhevaa. MediaPad M5 -tabletissa on sisäänrakennettu 7 500 mAh akku pikalataustoiminnolla. Normaalikäytössä tabletti kestää 12 tuntia, 9V/2A Huawei Quick Charge -pikalataus lataa tabletin täyteen hieman alle 3 tunnissa.

Uutuustablettiin on saatavissa erilaisia lisäosia. 4 096 painetunnistuspisteen M-Pen-kynässä on piirto-ominaisuuden lisäksi pikanäppäimiä kuvankaappausta, kuvien deletointia ja muuta varten. M-Penin avulla muistiinpanojen ja luonnosten tekeminen ja jakaminen on helppoa. Kynä ladataan USB:n avulla, täyden latauksen se saavuttaa 100 minuutissa. Sen jälkeen akku kestää jopa 50 päivää, jos kynää käytetään kaksi tuntia päivässä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tabletin työkäyttöä entisestään tukeva näppäimistö on saatavissa myös maksullisena lisäosana M5-tabletteihin. 10,8 tuuman Huawei MediaPad M5 LTE suositushinta on 499 euroa ja 10,8 tuuman Huawei MediaPad M5 Wi-Fi suositushinta on 449 euroa. Värivaihdot ovat kulta ja Space Gray

Lähde: Huawei Suomen lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. En ole nähnyt kultaversiosta (edestä valkoinen) vielä missään myytävänä. Ilmeisesti tulee myöhemmin.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android