AndroidHuaweiYleinen

Huawei Nova 3 julkaistaan 18. heinäkuuta Kiinassa

Huawei Nova 3

Huawei Nova 3 -puhelimesta tiedetään jo nyt lähes kaikki, mutta toistaiseksi Huawei on saanut pidettyä julkaisupäivän salassa. Tänään Huawei on kuitenkin paljastanut, että uusi Nova 3 -puhelin tullaan esittelemään 18. heinäkuuta yhtiön kotimarkkinoilla Kiinassa.

Julkaisu tapahtuu reilun parin viikon päästä. Globaalisti puhelin tuskin tulee saataville aivan heti Kiinassa julkaisun jälkeen, mutta todennäköisesti Nova 3 tulee tarjolle myös Euroopassa myöhemmin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei Nova 3 on saamassa suuren 6,3 tuuman kosketusnäytön, jonka tarkkuus on 2340 x 1080 pikseliä, mikä viittaisi 19,5:9-kuvasuhteeseen. Puhelimessa on tietojen perusteella myös lovinäyttö. Akun kooksi on huhuiltu 3650 milliampeerituntia. Tehoista on odotettu huolehtivan Kirin 710 -järjestelmäpiiri. RAM-muistia on Nova 3:ssa 6 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa 64 tai 128 gigatavua mallista riippuen.

Puhelimessa tullaan näkemään jopa neljä kameraa. Takaosassa on kaksoiskamera, joka koostuu 16 ja 24 megapikselin sensoreista, kun taasen etuosassa on 24 + 2 megapikselin kaksoiskamera. Puhelimessa on Honor 10 -mallin tapaisesti ”AI Camera” brändätty kaksoiskamera, joten Nova 3:n kamerassa voidaan olettaa olevan kuvausta tekoälyllä avustavia ominaisuuksia.

Lähde: Sohu.com (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android