HuaweiYleinen

Huawei Nova 6 julkaistaan Kiinassa 5. joulukuuta

Kiinalainen Huawei on kertonut tänään, että yhtiön uusin Nova-mallistoon kuuluva älypuhelin tullaan julkaisemaan Kiinassa 5. joulukuuta. Kyseessä on Huawei Nova 6, joka tulee olemaan varsin mielenkiintoinen uutuus sekä se on samalla läheistä sukua pian julkaistavalle Honor V30 -puhelimelle. Jo aikaisemmin Honor vahvisti esittelevänsä V30-malliston älypuhelimet 26. marraskuuta, joten Nova 6 julkaistaan vain muutamia päiviä myöhemmin.

Huawei on julkaissut Weibo-palvelussa vihjailevan videon tulevasta uutuuspuhelimesta sekä paljastanut muun muassa laitteen etupuolen kokonaisuudessaan. Kuvasta saadaan vahvistus näyttöön tehdylle etukamerareiälle, josta löytyy peräti kaksi kamerasensoria. Lisäksi näyttöä kiertävät kehykset vaikuttavat varsin kapeilta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi ei ole tiedossa tarkkoja Nova 6 -puhelimen teknisiä tietoja, mutta todennäköisesti kyseessä on huippuluokkaan asettuva uutuuslaite. Tehoista odotetaan vastaan Kirin 990 5G -järjestelmäpiiri, sillä Huawei on vahvistanut Nova 6:n saavan 5G-yhteydet. Toistaiseksi ei ole tarkkaan tiedossa, aikooko Huawei esitellä Nova 6 -puhelimesta myöskin erillisen 4G-variantin.

Julkaisuun ei ole kuitenkaan enää kovin pitkää aikaa, mutta jo ennen sitä Nova 6 -puhelimesta tullaan kuulemaan varmasti lisätietoja. Toistaiseksi ei ole tiedossa, aikooko Huawei tuoda uutuuspuhelimen myyntiin Euroopassa, mutta nykyisen tilanteen valossa laitetta ei voida tuoda myyntiin ainakaan Googlen palveluilla.

Lähde: Droidshout.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei