HuaweiYleinen

Huawei kertoi tulevaisuuden älykelloista – tämä ominaisuus halutaan valmiiksi ennen Applea

Huawei Watch GT Runnerin sykkeen mittaus.

Kiinalainan laitevalmistaja Huawei on pitänyt esityksen heidän näkemyksestään tulevaisuuden älykellosta. Kyseisessä esityksessä Huawei on maininnut, että ovat jo kehittelemässä tuleviin kelloihinsa esimerkiksi verensokerin mittausta, sekä keuhkojen terveyttä tarkkailevia terveystoimintoja.

Huawei kertoi tekevänsä yhteistyötä ammattilääkäreiden kanssa saadakseen verensokerimittarit kelloihinsa ennen Applea. Applen on kerrottu kehittelevän vastaavanlaista verensokerin mittausta älykelloihinsa, mutta toistaiseksi ei ole tietoa siitä, missä vaiheessa Applen tekniikka on.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawein esityksessä mainittu keuhkojentoiminnan seuranta voisi toimia siten, että kello yhdistelee datan esimerkiksi syke- ja verenhappisaturaation antureista, ja kokoaa näistä tiedoista keuhkojen terveyden kuvasta kertovan datan käyttäjän nähtäväksi. Huawein mukaan tavoitteena on, että kello pystyisi tunnistamaan kroonisen keuhkosairauden riskin ja täten ennustamaan sen käyttäjälle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi Huawein tai Applen vastaavien toimintojen aikataulusta ei ole mitään vahvistettua tietoa, joten jäämme odottamaan sitä, kumpi kerkeää tuomaan mullistavat ominaisuudet älykelloihin ensimmäisenä.

Lähde: Gadgetsandwearables.com

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei