MotorolaYleinen

Tältä näyttää Motorola Edge 30 Lite – ensimmäinen virallinen kuva vuoti

Motorola Edge 30 Lite / Kuva: Evan Blass

Motorolalta on odotettu vielä tänä vuonna muutamaa Edge-tuotemalliston älypuhelinta, vaikka aikaisemmin onkin jo nähty Motorola Edge 30– ja Edge 30 Pro -puhelimet. Huhuissa on puhuttu myös Motorola Edge 30 Fusion- ja Edge 30 Lite -malleista. Nyt tunnettu vuotaja Evan Blass on julkaissut ensimmäisen kuvan lite-versiosta.

Tuleva Motorola Edge 30 Lite on koodinimeltään ”Miami”, josta on kuultu aikaisemmin tänä vuonna jo muutamia huhuja. Tuore kuva paljastaa puhelimen takaosan ensimmäistä kertaa. Laitteen takaosassa on selvästi esillä laatikkomainen kamera-alue, jossa on yllättäen vain kaksi kameraa. Lisäksi mukana on LED-salamavalo sekä teksti ”64MP OIS”. Motorola Edge 30 Lite tulee saamaan siis 64 megapikselin pääkameran, joka on optisesti vakautettu.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola Edge 30 Liten takaosassa on myös tuttu M-logo sekä Motorola-teksti. Lisäksi takaosaan on saatu mielenkiintoinen pistekuviointi, jollainen on nähty myös joissakin Moto G -malliston puhelimissa. Kuva paljastaa laitteen oikeassa kyljessä olevan virtapainike sekä äänenvoimakkuuspainikkeet. Kuvassa on esillä ainoastaan harmaa väriversio.

Motorola Edge 30 Lite / Kuva: Evan Blass

Evan Blassin mukaan Motorola Edge 30 Lite tulee saamaan 6,28 tuuman kokoisen näyttöpaneelin. Näyttö perustuu pOLED-tekniikkaan ja siinä on 120 hertsin virkistystaajuus. Takaosan 64 megapikselin pääkameran rinnalla pitäisi olla 13 megapikselin toinen kamera, joka on todennäköisesti tarkoitettu ultralaajakulmakameraksi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tehoista odotetaan vastaavan Qualcommin kehittämän Snapdragon 695 -järjestelmäpiirin, jonka rinnalla on korkeintaan 8 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa pitäisi olla jopa 256 gigatavua. Motorola Edge 30 Liten odotetaan saavan 4020 milliampeeritunnin akun.

Motorolan odotetaan julkaisevan Edge 30 Lite -puhelimen pian yhdessä huhutun Motorola Edge 30 Ultran kanssa. Kyseessä on puhelin, johon on vahvistettu tulevan jopa 200 megapikselin tasoinen kamera. Motorola Edge 30 Ultra on nähty myös huhuissa alkuvuoden aikana.

Lähde: 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola