HuaweiYleinen

Huawei P40 Litestä tulossa pian uusi hopeinen väriversio – tältä se näyttää

Huawei on nähtävästi laajentamassa Huawei P40 Lite -puhelimen värivalikoimaa globaaleilla markkinoilla uudella hopealla väriversiolla. Alun perin Huawei P40 Lite julkaistiin vain mustana, vihreänä ja vaaleanpunaisena versiona, mutta nyt hopea tuo tarjolle muista Huawei P40 -malliston puhelimesta löytyvän pääväriversion.

Hopeaan väriversioon ei odoteta mitään teknisiä uudistuksia, vaan muutokset pitäisi olla ainoastaan väriversiossa. Julkaistujen kuvien mukaan puhelimessa olisi hopeinen kehys, hopeinen takaosa sekä musta etupaneeli. Huawei on jo aikaisemmin julkaissut uuden hopean väriversion myös viime vuoden Huawei P30 Pro -huippupuhelimesta, joten vastaavan värin julkaiseminen myös P40 Litelle ei ole suuri yllätys.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi ei ole tarkkaan tiedossa, milloin Huawei voisi nyt kuvissa nähdyn väriversion julkaista, eikä myöskään ole tiedossa, millä markkina-alueilla uutuusväriä tullaan myymään. Suomessa Huawei P40 Lite saapui myyntiin jo maaliskuussa 299 euron hintaan, mutta sittemmin hinnoittelu on vakiintunut 249 euroon.

Huawei P40 Lite on varusteltuna muun muassa 6,4 tuuman näyttöpaneelilla, 48 megapikselin neloiskameralla, Kirin 810 -järjestelmäpiirillä sekä 4200 milliampeeritunnin akulla. SuomiMobiilin kattavan arvostelun Huawei P40 Lite -puhelimesta voi käydä lukemassa tämän linkin takaa.

Huawei on julkaissut Euroopassa jo uudemmankin Huawei P40 Lite 5G -version, jossa on tuore 5G-modeemilla varusteltu Kirin 820 -järjestelmäpiiri sekä tarkempi 64 megapikselin neloiskamera. Toistaiseksi Huawei ei ole vahvistanut 5G-version hinnoittelua tai saatavuutta Suomessa.

Lähde: Twitter (Sudhanshu)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei