AndroidHuaweiYleinen

Huawei P9 julkistettanee jo tällä viikolla – kaksoiskamera ja 6GB RAM-muistia

huawei_ces_teasers_1

Tällä viikolla alkavilla CES2016 -messuilla eri valmistajat tulevat julkaisemaan uusia tuotteitaan. Yksi näistä on Huawei. Huawein on odotettu julkaisevan muutaman uuden Honor -laitteen, uuden Huawei Watch laitteen sekä Mate 8 -puhelimen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tänään saimme kuulla kuitenkin mielenkiintoisen huhun, jonka perusteella Huawei saatta tulla julkaisemaan myös uuden sukupolven lippulaivaälypuhelin kyseisillä CES-messuilla. Sinänsä uutinen on erikoinen, sillä Huawei P9 on kerrottu julkistettavan vasta myöhemmin keväällä, mutta tuoreimmat huhut ajoittaisivat julkaisun jo tälle viikolle.

Huawei P9 -puhelimeen odotetaan tuplakameraa puhelimen takapuolelle. Kummassakin kamerassa odotetaan olevan 13 megapikselin kamerakennot. Puhelimen kohdalla Huawein kerrotaan laittavan myös RAM-muistin määrän uudelle tasolle. Aiemmin olemme tottuneet näkemään 4 gigatavun RAM-muisteilla varusteltuja puhelimia, mutta Huawei P9 kerrotaan sisältävän peräti 6 gigatavua RAM-muistia. Puhelimeen odotetaan myös edeltäjästään tuttua 5,2-tuuman Full HD tasoista näyttöä ja tuoreinta Kirin 950 -järjestelmäpiiriä.

Varmat tiedot siitä, että Huawei tulisi julkaisemaan uusimmat P9 -puhelimensa CES2016 messuilla ovat kuitenkin todella hataria, jonka takia emme voi kuin odottaa ja katsoa, mitä Huawein lehdistötilaisuus tuo tullessaan myöhemmin tällä viikolla.

Lähde:

Gizmochina, Huawei P9 Rumored To Feature Dual Cameras & 6GB RAM, Release At CES 2016?

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

4 Kommenttia

  1. Mielenkiintoista, juttua muokattiin ja kielioppivirheitä vähennettiin, mutta kommenttini poistettiin. Mitäs tämä tällainen touhu on?

    1. Hei. Valitettavasti kommenttisi sisälsi sellaista, mitä sivuillamme ei julkaista. Kiitos kuitenkin kommentistasi.

      1. Selvä. Olisi kuitenkin hyvien tapojen mukaista ilmoittaa jutun muokkaamisesta jälkikäteen, jos kommentti on saanut muokkauksen aikaan. Juttuun ilmoitus muokkauksesta tai kommentteihin.

        1. Ilmoitamme muokkauksesta vasta siinä tapauksessa kun näemme sen tarpeelliseksi. Eli normaalisti silloin, kun on jokin asiaan liittyvä virhe, eli kirjoitusvirheiden korjaamisesta emme mainitse erikseen. Kiitos kuitenkin palautteesta ja tulemme ottamaan tästä opiksemme.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android