HuaweiYleinen

Huawei paljasti taittuvanäyttöisen Mate X:n hinnan ja saatavuuden Kiinassa – Tehokkaampi Mate Xs julkaistaan ensi vuonna

Huawei Mate X:n hinta Kiinassa.

Kiinalainen Huawei on tänään vahvistanut kotimarkkinoillaan Kiinassa yhtiön ensimmäisen taittuvanäyttöisen Mate X -puhelimen saatavuuden ja hinnoittelun. Huawei esitteli Mate X -puhelimensa alun perin jo alkuvuonna Euroopassa ja puhelimen myyntiin saapuminen on viivästynyt selvästi aikaisemmin ilmoitetusta aikataulusta. Tänään Huawei ei kertonut mitään puhelimen saatavuudesta Euroopassa.

Huawei Mate X tulee Kiinassa tarjolle 8 + 512 gigatavun versiona ja hintaa löytyy 16 999 juania, eli noin 2174 euroa. Virallinen myynti alkaa alle kuukauden päästä, eli 15. marraskuuta 2019 ja laite tulee rajallisesti myyntiin Huawein omaan verkkokauppaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Mate X on varusteltu taittuvalla näyttöpaneelilla, joka on avattuna kooltaan 8 tuumaa. Taitettuna puhelimeen saadaan niin sanotusti kaksi näyttöä, joista toisen koko on 6,6 tuumaa ja toisen 6,38 tuumaa. Järjestelmäpiirinä perusversiossa toimii Kirin 980, johon on yhdistettynä Balong 5000 5G-modeemi. Mate X:n akku on kooltaan 4500 milliampeerituntia ja sitä ladataan 55 watin pikalatauksella, joka lataa laitteen 30 minuutissa 85 prosentin varaustasoon.

Huawei kertoi Kiinassa myöskin parannellusta Mate Xs -versiosta, jonka kerrotaan olevan tulossa myyntiin maaliskuussa 2020. Mate Xs on varusteltuna tuoreemmalla Kirin 990 5G -järjestelmäpiirillä, johon on integroituna 5G-modeemi. Ulkoisesti ja muilta teknisiltä osa-alueilta Mate Xs:n ei ole kerrottu olevan muuten poikkeava Mate X -perusversiosta.

Lue SuomiMobiilin ensituntumat taittuvanäyttöisestä Mate X -puhelimesta täältä.

Lähde: Ithome.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei