HuaweiYleinen

Huawei tarjoaa lippulaivapuhelimilleen kolmen kuukauden ilmaisen lasinkorjaustakuun

Huawei on aloittanut ilmaisen Premium Service -lasinkorjaustakuun yhtiön lippulaivapuhelimille, kuten Huawei P20- ja P20 Pro -malleille. Takuu antaa käyttäjälle mielirauhaa laitteen ensikuukausien käytön aikana, sillä mikäli puhelimen etu- tai takalasi rikkoutuu kolmen kuukauden sisällä, Huawei vaihtaa sen maksutta ehjään.

Lasinkorjaustakuu edellyttää laitteen rekisteröimistä kuukauden sisällä ostopäivästä. Rekisteröityä voi puhelimesta löytyvällä HiCare-sovelluksella tai Huawein sivuilta täältä. Takuu on voimassa kolme kuukautta rekisteröitymispäivästä ja oikeuttaa yhteen etu- ja takalasin maksuttomaan vaihtoon takuukauden aikana.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Premium Service -takuulla haluamme turvata lippulaivapuhelinten tuoreiden omistajien ensimmäiset kuukaudet uuden laitteen kanssa. Jos puhelin sattuu tuolloin putoamaan, Premium Service -takuu korvaa lasin vaihdon. Palvelun aktivointiin riittää rekisteröinti kuukauden sisällä ostopäivästä”, toteaa Roger Yu, Suomen kuluttajaliiketoimintayksikön johtaja. ”Kokenut huoltohenkilökunta pyrkii hoitamaan erilaiset huoltotarpeet mahdollisimman nopeasti. Meille on tärkeää, että puhelin on pian taas omistajan käytössä.”

Lähde: Huawein tiedote

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei