AndroidHonorYleinen

Huawei toi Suomessa myyntiin Honor 9 Lite -puhelimen 234 euron hintaan

Honor 9 Lite -puhelin on saapunut vihdoin kauppoihin Suomessa. Honor 9 Liten erikoisuus on sen kameraratkaisu – sekä edestä että takaa löytyy 13 + 2 megapikselin kamerat. Upeasti suunniteltu 2.5D-lasi ja reunasta reunaan ulottuva 5,65-tuumainen FullView HD -näyttö tuovat Honor 9 Liteen lippulaivan tuntua hinnan pysyessä kuitenkin edullisena.

Honor 9 Lite jatkaa aiempien Honor-mallien suosittua linjaa niin muotoilussa kuin myynnissäkin. Maailmalla puhelinta on jo myyty valtavat määrät. Esimerkiksi Intiassa Honor 9 Lite myytiin kolmasti loppuun sen tultua myyntiin Flipkartissa, yhdessä Intian suurimmista verkkokaupoista. Honor on kasvattanut myyntiään myös Euroopassa mm. Black Friday-myyntien ansioista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

 “Honor tulee kasvamaan Kiinan markkinoiden vakaan menestyksen ansiosta ja vahvistamaan rooliaan ajatusjohtajana kansainvälisillä markkinoilla”, George Zhao, Honorin CEO kertoo. ”Aiomme olla viiden suosituimman älypuhelinbrändin joukossa vuoteen 2020 mennessä.”

Honor 9 Lite on teknisesti tuttua keskiluokkaa. Puhelimen näyttö on kooltaan 5,65 tuumaa ja sen tarkkuus on Full HD+ -tasoa. Näytössä on myös uusi 18:9-kuvasuhde. Tehoista pitää huolen Kirin 659 -järjestelmäpiiri, jonka tukena on 3 RAM-muistia ja sisäistä tallennustilaa on 32 gigatavua. Puhelimessa on myös muistikorttipaikka. Kameroiden osalta Huawei tyytyy jälleen kaksoiskameraa laitteen takaosassa. Kaksoiskamera rakentuu 13 ja 2 megapikselin sensoreista. Myös Honor 9 Liten etupuolella on takakameraa vastaava 13 + 2 megapikselin kaksoiskamera. Muita Honor 9 Liten mainittavia ominaisuuksia ovat 3000 milliampeeritunnin akku, Android 8.0 Oreo -käyttöjärjestelmä sekä sormenjälkilukija.

Honor 9 Lite on saatavilla väreissä Midnight Black, Sapphire Blue ja Glacier Grey. Suositushinta on alkaen 234€ ja myyntiin puhelin tuli 25.4.2018.

Lähde: Huawei Suomen lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android