HuaweiYleinen

Huawei toi Suomessa myyntiin uuden kannettavan MateBook 14s -tietokoneen – hinta 1499 euroa

Huawei on ilmoittanut tuovansa Suomessa myyntiin tänään uuden kannettavan tietokoneensa, joka kantaa nimeä MateBook 14s. Kyseessä on 14,2-tuumainen tietokone, joka yhdistää valmistajansa mukaan kauniit linjat, innovatiiviset ominaisuudet ja älykkään käyttökokemuksen.

Uusi Huawei MateBook 14s on varustettu 11. sukupolven Intel Core -suorittimella ja integroidulla Intel Iris X -näytönohjaimella. Suorituskykytila voidaan aktivoida painamalla Fn+P-näppäinyhdistelmää, mikä nostaa suorittimen TDP:n 45 wattiin. 1 teratavun NVMe PCle SSD -tallennustilan ansiosta Huawei MateBook 14s antaa käyttäjälle mahdollisuuden pysyä tuottavana, päästää luovuuden valloilleen ja tehdä monia asioita samanaikaisesti. Shark fin -tuuletinjärjestelmää on myös parannettu Huawein mukaan entisestään tehokkaamman ja hiljaisemman jäähdytyksen saavuttamiseksi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

MateBook 14s:n akkukesto 60 Wh:n akun varassa. 90 watin tehoisen virtalähteen kanssa tietokone saa 3 tuntia käyttöaikaa 15 minuutin latauksella. Virtalähde tukee myös Huawei SuperCharge -ominaisuutta valituille Huawei-älypuhelimille ja -tableteille.

Uutuuskannettavaan sisältyy äänentoistojärjestelmä, joka koostuu kahdesta diskanttielementistä ja kahdesta bassoelementistä, jotka toistavat äänet tehokkaasti ja tarkasti. Neljä laitteen reunoilla sijaitsevaa mikrofonia mahdollistavat äänen poiminnan jopa 5 metrin etäisyydeltä. MateBook 14s -tietokoneessa on ensimmäistä kertaa alalla Personal Voice Enhancement -teknologia, joka eliminoi ympäristön melun poimien samalla käyttäjän äänen. Näin käyttäjän puhe kuuluu selkeänä ja voimakkaana puheluissa tai kokouksissa.

MateBook 14s:llä kirjoittaminen on valmistajan mukaan mukavaa näppäimien 1,5 mm painallussyvyyden ja Huawein patentoidun Soft-landing-suunnittelun ansiosta. Laitteen muita ominaisuuksia ovat esimerkiksi sormenjäljen tunnistuksella varustettu virtapainike, kasvojentunnistus sekä arkea helpottava Wi-Fi 6.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Laitteessa on 2.5K-tarkkuuden FullView Display -kosketusnäyttö, jonka kuvasuhde on tuottavuutta parantava 3:2. Näyttö tukee 90 hertsin virkistystaajuutta, ja käyttäjät voivat halutessaan vaihtaa 60 ja 90 hertsin tilojen välillä nopeasti yksinkertaisella Fn+R-näppäinkomennolla. MateBook 14s:n näytössä on 10 pisteen kosketustuki, erittäin kapeat näytönreunukset ja kamera näytön yläpuolella.

Laite tukee älykkäitä yhteyksiä tietokoneen ja Huawei-puhelinten, tablettien, monitorien ja muiden laitteiden välillä. Käyttäjät voivat esimerkiksi vaivattomasti yhdistää tietokoneen älypuhelimeen ja peilata mobiilikäyttöliittymän tietokoneen näytölle, jolloin kahden eri laitteen käyttö onnistuu samalta näytöltä. Luovaan työhön taas soveltuu erityisen hyvin mahdollisuus yhdistää tietokone tablettiin ja käyttää näin tablettia piirtoalustana.

Huawei MateBook 14s on saatavilla 20. huhtikuuta alkaen. Suomessa myyntiin saapuu korkeimmilla tehoilla ja Space Gray -värillä varustettu malli. Laitteen suositushinta on 1 499 euroa.

Lähde: Huawein lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei