XiaomiYleinen

Xiaomi työstää jo nyt Xiaomi 12S- ja Xiaomi 12S Pro -puhelimia – tarjoavat yhden merkittävän uudistuksen

Xiaomi 12

Xiaomi julkaisi joulukuussa Kiinassa uudet Xiaomi 12 -sarjan älypuhelimet, jotka nähtiin myös maaliskuussa globaalisti myynnissä. Vaikka puhelimet ovat edelleen uusia ja malliston odotetaan laajentuvan piakkoin uudella Xiaomi 12 Ultra -versiolla, niin yhtiö kehittää tietojen mukaan jo seuraajia Xiaomi 12 -sarjalle. Uuden raportin mukaan luvassa olisivat Xiaomi 12S ja Xiaomi 12S Pro.

Tulevien puhelimien yksi merkittävin uudistus tullaan raportin mukaan näkemään järjestelmäpiirissä, sillä Xiaomi 12S -malleissa olisi Qualcommin toistaiseksi julkaisematon Snapdragon 8 Gen 1+ -piiri. Nykyisissä malleissa on Snapdragon 8 Gen 1, mutta plus-version odotetaan tarjoavan muutamia parannuksia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Snapdragon 8 Gen 1 valmistettu Samsungin 4 nanometrin prosessilla, mutta uuden Snapdragon 8 Gen 1+ -version odotetaan olevan valmistetun TSMC:n paremmalla 4 nanometrin prosessilla. Lisäksi päivitetyssä versiossa voidaan odottaa olevan hieman parempi suorituskyky ja raporttien mukaan TSMC:n prosessin avulla piirin kuumeneminen olisi hieman pienempää.

Qualcommin on odotettu julkaisevan Snapdragon 8 Gen 1+ -järjestelmäpiirin toukokuussa ja ensimmäisiä puhelimia siihen perustuen odotetaan kesäkuussa. Aikaisemmat raportit ovat odottaneet muun muassa Motorolan, Xiaomin ja Samsungin kehittävän ensimmäisiä Snapdragon 8 Gen 1+ -piiriin perustuvia puhelimia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi 12S -puhelimen koodinimeksi tiedetään jo tässä kohtaa ”Diting” ja mallinumero olisi ” 2206123SC” tai lyhyemmin ”L3S”. Lisäksi Xiaomi 12S Pron koodinimen tiedetään olevan ”Unicom” ja mallinumero on ” 2206122SC” tai lyhyemmin ”L2S”. Toistaiseksi tarkempia tietoja Xiaomi 12S -sarjan puhelimista ei ole, mutta ne ovat nähtävästi kovaa vauhtia työn alla.

Lähde: Xiaomiui.net

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi