MotorolaYleinen

Motorola Edge 30 paljastui live-vuotokuvista – vahvistavat aikaisemmin vuotaneita tietoja

Motorola Edge 30

Motorola Edge 30 -puhelimen julkaisu on selvästi lähenemässä, sillä laitteesta on nähty viime aikoina enemmissä määrin vuotoja. Tällä kertaa sama laite on ensimmäistä kertaa esillä myös live-vuotokuvissa, jotka vahvistavat aikaisemmin vuodettuja tietoja. Motorola ei ole itse vielä vahvistanut puhelimen tarkkaa julkaisuajankohtaa.

Kiinalaiselle myyntisivustolle on listattu Motorola Edge 30 myyntiin jo ennen julkaisua, josta saadaan hyvä käsitys laitteesta live-kuvien muodossa. Puhelimen mallinumero on XT2203-1, mikä vastaa aikaisemmin vuodettuja tietoja. Kuvat paljastavat puhelimessa olevan 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa, 8 gigatavua sisäistä tallennustilaa ja järjestelmäpiirinä on ”SM_KODIAK”, joka viitannee Snapdragon 778G+ -versioon.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvat paljastavat Edge 30 -puhelimen alareunassa olevan SIM-korttiluukku, USB-C-liitin, mikrofoni sekä kaiutinritilä. Yläreunaan on asetettu vain yksi mikrofoni. Kuvien perusteella muotoilullisesti laite tulee olemaan erittäin ohut. Yksi kuvista vahvistaa myös huhutun 144 hertsin virkistystaajuuden näytössä. Lisäksi Twitterissä puhelimesta on julkaistu kuvia laitteen takaosasta.


Aikaisemmin yksi eurooppalainen jälleenmyyjä oli paljastanut Motorola Edge 30 -puhelimen maksavan 549,90 euroa. Motorolan alkuvuodesta julkaisema Edge 30 Pro maksaa esimerkiksi Suomessa 799 euroa, joten kyseessä olisi 250 euroa edullisempi laite. Jälleenmyyjän listauksen perusteella kyseessä olisi hinta 8 + 128 gigatavun muistiversiolle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuotaneiden teknisien tietojen mukaan Edge 30 -puhelimessa olisi 6,55 tuuman kokoinen pOLED-näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus (2400 x 1080) sekä 144 hertsin virkistystaajuus. Tehoista odotetaan vastaavan Qualcommin kehittämän Snapdragon 778G+ -järjestelmäpiirin, jonka rinnalla on 6 tai 8 gigatavua RAM-muistia sekä 128 tai 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Akku on kooltaan 4020 milliampeerituntia ja sitä pystytään lataamaan 33 watin tehoisella pikalaturilla, joka toimitetaan oletusarvoisesti myös myyntipakkauksen mukana. Kameroiden osalta Motorola tulee luottamaan 50 megapikselin pääkameraan sekä 50 megapikselin ultralaajakulmakameraan, mutta kolmas kamera on 2 megapikselin tasoinen syvyyskamera. Etuosassa on yksi 32 megapikselin tasoinen kamera selfiekuvia ja videopuheluita varten.

Todennäköisesti varsinaista julkaisua Motorolan suunnalta ei tarvitse enää odottaa kovinkaan pitkään.

Lähde: XDA Developers

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola