HuaweiYleinen

Huawei toi Suomessa myyntiin uuden tuotekategorian – Huawei Display 23,8” nyt saatavilla 149 euron hintaan

Älypuhelimistaan, kelloistaan sekä muista kuluttajatuotteista Suomessa hyvin tunnettu Huawei on tuonut nyt myyntiin Suomeen täysin uuden tuotekategorian. Yhtiö julkaisi jo Kiinassa ja globaalisti aikaisemmin uuden Huawei Display 23,8” -näytön, joka on tuotu tarjolle Suomessa kaikessa hiljaisuudessa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei Display 23,8” on saatavilla Suomessa monien jälleenmyyjien valikoimista ja hintaa sillä on 149 euroa. Kyseessä on edullisemman hintapisteen näyttö tietokoneille, jollaista ei ole aikaisemmin Huawein tuotevalikoimasta löytynyt. Näyttö on tarjolla tasan yhdessä versiossa ja nähtävästi uusilla tuotteilla Huawei pyrkii paikkaamaan hankaluuksissa olevan älypuhelinliiketoiminnan menetyksiä.

Näyttö on kooltaan 23,8 tuumaa ja sen tarkkuus on 1920 x 1080 pikseliä. Näyttö perustuu mattapintaiseen IPS-paneeliin ja siinä on 16:9-kuvasuhde. Huawei on kertonut näytössä olevan 178 asteen katselukulmat sekä 250 nitin maksimikirkkaus. Huawei Display 23,8” tarjoaa yhden HDMI-liitännän, yhden VGA-liittimen sekä yhden latausportin. Painoa näytöllä on 4050 grammaa jalustan kanssa. Huawein mukaan näytön yksi valttikortti on TÜV Rheinlandin sertifioima haitallisen sinisenvalon suodatin.

Näytössä on minimoidut kehykset, sillä Huawein mukaan kehys on vain 5,7 millimetriä leveä. Näytön ja rungon suhteeksi on ilmoitettu 90 prosenttia. Uusi tuotekategoria on osa Huawein nykyistä 1+8+N-strategiaa, joka kattaa monenlaiset tuotteet. Lisäksi Huawein puhelinliiketoiminta on ollut viime aikoina suurissa vaikeuksissa, joten uudet tuotekategoriat saattavat edistää kuluttajatuotteiden myyntiä.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei