SamsungYleinen

Samsung vahvisti julkaisemattoman Galaxy A82 5G -puhelimen sivuillansa – saamassa päivityksiä vuosineljänneksittäin

Samsung Galaxy A82 5G on sama laite kuin Galaxy Quantum 2.

Samsung kehittää uutta globaaleille markkinoille suunnattu Galaxy A82 5G -älypuhelinta, jonka odotetaan asettuvan suositun Galaxy A -malliston huipulle. Samsung on ollut toistaiseksi varsin hiljaa mahdollisista uutuuspuhelimista, mutta nyt yhtiö on jo listannut Galaxy A82 5G -mallin päivityssivullaan.

Virallisella päivityssivulla Samsung ilmoittaa kaikki puhelimet, jotka saavat vielä Android-päivityksiä. Samsung on lisännyt Galaxy A82 5G -puhelimen listaukseen, jonka mukaan puhelimelle tullaan julkaisemaan päivityksiä vuosineljänneksittäin, eli neljä kertaa vuodessa. Vaikka kyseessä odotetaan olevan Galaxy A -malliston kärkimalli, niin se ei ole saamassa joka kuukausi julkaistavia päivityksiä, kuten edullisemmat Galaxy A52 -puhelimet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy A82 5G mainittuna Samsungin sivuilla.

Vaikka Galaxy A82 5G -puhelinta ei ole vielä virallisesti julkaistu, niin siitä tiedetään jo lähes kaikki. Samsung on esitellyt saman puhelimen jo kotimarkkinoillaan Galaxy Quantum 2 -mallinimellä. Puhelimessa on 6,7 tuuman Dynamic AMOLED 2X -näyttöpaneeli, 120 hertsin virkistystaajuus sekä Snapdragon 855+ -järjestelmäpiiri. Galaxy A82 5G:n tiedetään saavan myös 64 megapikselin kolmoiskameran sekä 4500 milliampeeritunnin akun.

Toistaiseksi ei ole vielä tietoa, milloin Galaxy A82 5G tullaan julkaisemaan. Nähtävästi julkaisu on kuitenkin lähenemässä kovaa tahtia, sillä Samsung on maininnut sen jo sivuillansa.

Lähde: Samsung

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung