HMDNokiaYleinen

Nokia X20 sai ensimmäisen päivityksensä – parantaa tietoturvaa ja korjaa ongelmia

HMD Global toi Suomessa eilen myyntiin uuden Nokia X20 -älypuhelimen ensimmäisien markkinoiden joukossa. Nyt uutuuspuhelimelle on laitettu jakoon myös ensimmäinen päivitys, joka parantaa tietoturvaa sekä korjaa tunnettuja ongelmia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nokia X20 -puhelimelle jakoon tullut päivitys on versionumeroltaan V1.200 ja sen koko on 188 megatavua. Päivityksen mukana on kerrottu tulevan parannuksia järjestelmän vakauteen sekä parannuksia käyttöliittymään. HMD Global on ilmoittanut päivittäneensä puhelimeen myös Googlen huhtikuussa 2021 julkaisemat tietoturvakorjaukset. Tarkemmin HMD Global ei päivityksen sisältöä ilmoita.

Nokia X20 tarjoaa suuren 6,67 tuuman IPS LCD -näyttöpaneelin, 5G-modeemilla varustellun Snapdragon 480 -järjestelmäpiirin sekä 64 megapikselin neloiskameran. Puhelimessa on myös 4470 milliampeeritunnin akku sekä tuorein Android 11 -käyttöjärjestelmä. HMD Global on luvannut Nokia X20:lle kolme vuotta Android-versiopäivityksiä sekä kolme vuotta kuukausittain julkaistavia tietoturvapäivityksiä. Tarkemmin Nokia X20 -puhelimeen voi tutustua aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Lisäksi Nokia X20 testattiin SuomiMobiilissa jo heti tuoreeltaan ja kattavan arvostelun puhelimesta voi käydä lukemassa tämän linkin takaa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD