HuaweiYleinen

Huawei vahvisti: Uusi satelliittiyhteyksillä varusteltu Huawei Watch UItimate -älykello julkaistaan 23. maaliskuuta

Huawei Watch Ultimate

Huawei kertoi aikaisemmin tällä viikolla, että yhtiö tulee järjestämään 23. maaliskuuta uusien tuotteiden lanseeraustilaisuuden Kiinassa. Samassa yhteydessä vahvistettiin tilaisuudessa nähtävän lippulaivatason Huawei P60- ja Mate X3 -puhelimet. Nyt yhtiö on vahvistanut jälleen yhden mielenkiintoisen uutuuslaitteen olevan tulossa.

Tilaisuudessa nähdään uusi Huawei Watch Ultimate -älykello, joka tuo mukanaan tuen ensimmäistä kertaa satelliittiyhteyksille. Toistaiseksi mitään muuta ei ole älykellosta vahvistettu, mutta kyseessä voidaan olettaa olevan järeämmän luokan älykello.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei on julkaissut kellosta ensimmäisen vihjailukuvan, joka antaa pienen vilauksen kellosta. Kellossa nähdään melko massiivinen metallikehys ja kuva paljastaa pyöreän kruunupainikkeen. Tarkempia tietoja älykellosta saadaan varmasti lähiaikoina.

Jo aikaisemmin Huawei Watch Ultimate on paljastunut sertifiointitiedoista. Kellon mallikoodi on CLB-B19. Lisäksi kellossa on paljastunut olevan Wi-Fi-yhteydet sekä HarmonyOS-käyttöjärjestelmä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei tulee julkaisemaan lähiaikoina myös useita muita tuotteita. Huhuissa on ollut Huawei Watch 4- ja Watch 4 Pro -älykellot, uudet FreeBuds-kuulokkeet sekä paljon muuta. Suurin osa tuotteista nähdään huhujen mukaan ainakin Kiinassa maalis-huhtikuun aikana.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei