HuaweiYleinen

Huawei vihjailee tulevasta julkaisusta – FreeBuds Pro 2 -huippukuulokkeet esitellään tällä viikolla

Huawei on aloittanut vihjailemaan tulevasta julkaisusta virallisella Twitter-tilillään. Nähtävästi kyseessä on aikaisemmin jo vuotaneiden Huawei FreeBuds Pro 2 -kuulokkeiden julkaisu, josta saadaan lähes suoraan vahvistus Huawein julkaisemasta teaser-kuvasta.

Twitter-julkaisun mukaan Huawei kertoo seuraajilleen olevan aika valmistautua johonkin uuteen. Julkaisun ohessa olevassa kuvassa on ”tulossa pian” ja numero 3. Twiitti on julkaistu eilen, joten nähtävästi julkaisu on luvassa jo 23. kesäkuuta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Kuvan alareunassa on esillä aikaisemmin jo vuodoissa nähdyt Huawei FreeBuds Pro 2 -kuulokkeet. Toistaiseksi ei ole tarkkaan tiedossa, onko Huawei julkaisemassa tällä viikolla jotain muitakin tuotteita uusien huippuluokan kuulokkeiden rinnalla.

Aikaisemman vuodon mukaan FreeBuds Pro 2 -kuulokkeet tulevat saamaan kaksi integroitua kaiutinelementtiä, kun edeltäjissä oli vain yksi elementti. Valitettavasti kovin tarkkaa tietoa elementeistä ei kuitenkaan vielä ole. Kuulokkeet pystyvät toistamaan taajuusalueita 14-48 000 hertsiä, joten ne pystyvät toistamaan erityisen syvää bassoa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

FreeBuds Pro 2 -kuulokkeet tulevat saamaan myös tuen Hi-Res Audiolle ja ”Triple Adaptive Equalizer” -ominaisuudelle, jossa äänenvoimakkuutta ja ääntä säädetään samanaikaisesti optimaalisen äänenlaadun saavuttamiseksi. Kuulokkeissa on myös melunvaimennus, joka on kolmivaiheinen ja tukee korkeintaan 47 desibelin vaimentamista. Kolmen mikrofonin ja tekoälyalgoritmien pitäisi varmistaa, että äänenlaatu on aina erinomainen.

Vuotaneiden Huawein markkinointimateriaalien perusteella kuulokkeissa olisi jopa neljän tunnin akunkesto melunvaimennuksen kanssa. Lisäksi akunkesto olisi 6,5 tuntia ilman melunvaimennusta. Akunkesto voidaan pidentää 30 tuntiin laskettuna yhteen latauskotelon tarjoama akku.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuulokkeet ovat vuotojen mukaan myös IP54-luokituksen mukaisesti roiskevedenkestävät. Muotoilullisesti kuulokkeet jatkavat edeltäjien jalanjäljissä ja Huawei on hieman pyöristänyt laitteen kulmia. Kuulokkeissa on tulpallinen rakenne.

Kuulokkeet julkaistaan siis tällä viikolla, joten kovin kauaa ei tarvitse odottaa. Huawei FreeBuds Pro 2 -kuulokkeita odotetaan myyntiin Euroopassa 199 euron hintaan ja väriversiot olisivat Blue Silver, Ceramic White sekä Frost Silver.

Lähde: Twitter (Huawei)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei