HuaweiYleinen

Jättivuoto paljastaa: Tällaiset ovat Huawei FreeBuds Pro 2 -huippukuulokkeet

Huawei FreeBuds Pro 2 -kuulokkeet.

Huawei julkisti viimeksi vuonna 2020 huippuluokan täyslangattomat FreeBuds Pro -kuulokkeet, joille on odotettu seuraajaa jo pitkään. Julkaisu on selvästi lähenemässä, sillä nyt saksalainen Winfuture.de-sivusto on saanut käsiinsä laajan kattauksen kuvia ja tietoja FreeBuds Pro 2 -kuulokkeista. Kyseessä ovat vuodon mukaan ensimmäiset Bluetooth-kuulokkeet, jotka Huawei on kehittänyt yhteistyössä Devialetin kanssa.

Vuodon mukaan FreeBuds Pro 2 -kuulokkeet tulevat saamaan kaksi integroitua kaiutinelementtiä, kun edeltäjissä oli vain yksi elementti. Valitettavasti kovin tarkkaa tietoa elementeistä ei kuitenkaan vielä ole. Kuulokkeet pystyvät toistamaan taajuusalueita 14-48 000 hertsiä, joten ne pystyvät toistamaan erityisen syvää bassoa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

FreeBuds Pro 2 -kuulokkeet tulevat saamaan myös tuen Hi-Res Audiolle ja ”Triple Adaptive Equalizer” -ominaisuudelle, jossa äänenvoimakkuutta ja ääntä säädetään samanaikaisesti optimaalisen äänenlaadun saavuttamiseksi. Kuulokkeissa on myös melunvaimennus, joka on kolmivaiheinen ja tukee korkeintaan 47 desibelin vaimentamista. Kolmen mikrofonin ja tekoälyalgoritmien pitäisi varmista, että äänenlaatu on aina erinomainen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawein markkinointimateriaalien perusteella kuulokkeissa olisi jopa neljän tunnin akunkesto melunvaimennuksen kanssa. Lisäksi akunkesto olisi 6,5 tuntia ilman melunvaimennusta. Akunkesto voidaan pidentää 30 tuntiin laskettuna yhteen latauskotelon tarjoama akku.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuulokkeet ovat vuodon mukaan myös IP54-luokituksen mukaisesti roiskevedenkestävät. Muotoilullisesti kuulokkeet jatkavat edeltäjien jalanjäljissä ja Huawei on hieman pyöristänyt laitteen kulmia. Kuulokkeissa on tulpallinen rakenne.

Huawei tulee julkaisemaan FreeBuds Pro 2 -kuulokkeet kolmessa värissä, jotka ovat Blue Silver, Ceramic White sekä Frost Silver. Ainakin Saksassa virallisen suositushinnan kerrotaan olevan 199 euroa.

Lähde: Winfuture.de (saksaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei