ASUSYleinen

ASUS vahvisti ROG Phone 6 -puhelimen uudistetun ominaisuuden – paranneltu jäähdytys vahvistaa pelikokemusta

ASUS ROG Phone 6 saa päivitetyn jäähdytysratkaisun.

Asus on vahvistanut jo aikaisemmin, että yhtiö tulee julkaisemaan uuden ROG Phone 6 -pelipuhelimen 5. heinäkuuta järjestettävässä tilaisuudessa. Puhelimesta on ennen julkaisua vahvistettu vain muutamia yksityiskohtia, mutta nyt vielä pari viikkoa ennen julkaisua Asus on vahvistanut lisää yksityiskohtia.

ROG Global -Twitter-tilillä on julkaistu nyt uusi vihjaus ROG Phone 6 -puhelimesta. Asuksen mukaan uutuuspuhelimessa on paranneltu jäähdytysjärjestelmää verrattuna ROG Phone 5 -puhelimeen. Julkaistun kuvan mukaan puhelimessa olisi ”+30% höyrykammio” ja ”+85% grafiittilevy”.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Tarkkaan kuva ei kerro, mitä näillä parannuksilla koitetaan kertoa. Ne voivat viitata esimerkiksi komponenttien kokoon, mutta ne voivat viitata myös esimerkiksi höyrykammion olevan jopa 30 prosenttia tehokkaampi. Varmaa on kuitenkin, että Asus on parantanut tulevan puhelimen jäähdytysjärjestelmää ja suorituskyvyn pitäisi pysyä tasaisena myös pelaamisen aikana.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

ASUS ROG Phone 6 saa 165 hertsin näyttöpaneelin.

ROG Phone 6 on todennäköisesti yksi markkinoiden ensimmäisistä puhelimista, jossa käytetään Qualcommin hiljattain julkaisemaa Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiiriä. ROG Phone 6 tulee olemaan suora seuraaja reilu vuosi sitten julkaistulle ROG Phone 5 -puhelimelle ja myös tulevassa mallissa odotetaan nähtävän monipuoliset mobiilipelaamisen ominaisuudet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisemmin Asus on myös vahvistanut puhelimessa olevan 165 hertsin virkistystaajuudella varusteltu AMOLED-näyttöpaneeli. Todennäköisesti Asus tulee vahvistamaan myös muita ominaisuuksia puhelimesta vielä ennen heinäkuun alussa tapahtuvaa julkaisua.

Julkaisutilaisuus tulee olemaan virtuaalinen ja uuden puhelimen rinnalla Asus on kertonut esittelevänsä myös uusia lisäosia sekä pelikuulokkeet.

Lähde: Twitter (ROG Global)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:ASUS