HuaweiYleinen

Huawei Watch 3- ja Watch 3 Pro -kellot saapuivat myyntiin Suomessa – ensimmäiset myyntiin saapuneet HarmonyOS-laitteet

Huawei on ilmoittanut tänään tuoneensa Suomessa myyntiin uudet kesäkuussa globaalisti julkaistut Watch 3 -sarjan älykellot. Uutuuskellot ovat ensimmäiset Suomessa tarjolle tulevat HarmonyOS-käyttöjärjestelmään perustuvat laitteet ja samalla kyseessä ovat Huawein kehittyneimmät älykellot.

Huawei Watch 3- ja Watch 3 Pro -älykellojen myynti on alkanut Suomessa tänään 2. elokuuta. Watch 3:n suositushinta on 399 euroa ja kello on saatavissa kahtena kokoonpanona, jotka ovat harmaa metallirunko ruskealla nahkarannekkeella tai tumma metallirunko mustalla fluoroelastomeerirannekkeella. Watch 3 Pron suositushinta on 449 euroa ja kello on saatavissa harmaalla metallirungolla sekä ruskealla nahkarannekkeella varustettuna.

Ensimmäisen kahden viikon aikana Watch 3:n tai Watch 3 Pron ostajat saavat kaupan päälle langattomat FreeBuds 4i -nappikuulokkeet. Kampanja on voimassa 2.-15. elokuuta valikoiduilla jälleenmyyjillä. Kampanjaan voi tutustua Huawein sivuilla tarkemmin tämän linkin takaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

 “On hienoa esitellä ensimmäinen HarmonyOS-älykello Suomen markkinoille. Jopa kolmen viikon akunkesto, Suomessa kehitetty TruSport-algoritmi liikunnan seuraamiseen sekä tyylikäs muotoilu muodostavat kiinnostavan paketin kaikille, jotka haluavat seurata monipuolisesti omaa hyvinvointiaan”, sanoo Joonas Nurmela, Huawein johtava PR- ja viestintäpäällikkö.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei Watch 3 -älykellot yhdistävät perinteisten rannekellojen ja älykellojen estetiikan parhaat puolet. Laitteissa on kaartuva 3D-lasinäyttö ja 316L-tyypin ruostumattomasta teräksestä valmistettu kuori. Uudenlainen pyöritettävä 3D-sivupainike tunnistaa eri painallusvoimakkuudet ja vastaa käyttöön värinällä, joten kello on sekä mukava pitää että helppo käyttää. Tarkan sormenliikkeiden tunnistuksen ansiosta käyttäjä voi tarkentaa sujuvasti valokuviin sekä navigoida kellon valikossa näppärästi.

Huawei Watch 3 -sarjassa on myös tarjolla useita eri vaihtoehtoja kellotauluille ja rannekkeille, minkä ansiosta kello on helppo personoida omaan makuun sopivaksi. Kellotaulujen joukossa on mielenkiintoisia teemoja, kuten teknologia, pelaaminen, DIY ja lyhytvideot. Rannekkeiden joukossa valittavissa on fluoroelastomeerista, nailonista, nahasta, ruostumattomasta teräksestä sekä titaanista valmistettuja vaihtoehtoja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Molemmat uudet kellot rakentuvat 1,43 tuuman OLED-kosketusnäytön ympärille, jossa on 466 x 466 pikselin tarkkuus ja 60 hertsin virkistystaajuus. Parhaimmillaan näytöt kykenevät jopa 1000 nitin maksimikirkkauteen. Uusien Watch 3 -sarjan älykellojen tehoista on vastaamassa uusi HiSilicon Hi6262 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 2 gigatavua RAM-muistia sekä 16 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Älykelloissa on myös 4G-modeemi, joka takaa tuen mobiiliverkkoyhteyksille. 4G-yhteyksien ansiosta kelloja voidaan käyttää itsenäisesti ilman puhelinta. Huawei on varustellut kellot myös Bluetooth 5.2 -yhteydellä, WLAN-tuella sekä GPS:llä.

Huawei Watch 3 -perusmalliin on saatu 450 milliampeeritunnin akku, joka takaa 4G-yhteyksiä hyödyntäessä 3 päivän akunkeston ja ilman mobiiliyhteyksiä 14 päivää. Huawei Watch 3 Prossa on suurempi 790 milliampeeritunnin akku, joka takaa 4G:n kanssa 5 päivän akunkeston ja ilman mobiiliyhteyksiä 21 päivän akunkeston.

HarmonyOS 2.0 -käyttöjärjestelmä löytyy kaikista Watch 3 -sarjan älykelloista ensimmäistä kertaa. HarmonyOS:ssä on mukana aivan uudenlainen käyttöliittymä, jonka sovellusvalikkorakenne luo yhdessä pyöritettävän 3D-sivupainikkeen kanssa sujuvan ja intuitiivisen käyttökokemuksen. HarmonyOS-käyttöjärjestelmään on saatu mukaan nyt puhelutoiminnot sekä monia Huawein puhelimistakin tuttuja sovelluksia, kuten Huawei Music ja MeeTime. Huawei Watch 3 -sarjan kelloissa on myös esiasennettuna AppGallery, josta käyttäjä voi ladata kolmannen osapuolen sovelluksia.

Huawei Watch 3 -kellot ovat ammattilaistason kumppaneita liikuntasuorituksiin ja terveyden hallintaan, ja ne tukevat jopa 100 erilaista harjoitustilaa. Uuden tarkan lämpöanturin ansiosta kello tukee ensimmäistä kertaa ruumiinlämmön tunnistusta. Lisäksi mukana ovat muun muassa verensokerinhallinta, kaatumisen tunnistus, hätätilanteiden SOS-toiminnot, sykkeenmittaus, Sp02-mittaus sekä unen seuranta. Laitteen avulla on siis mahdollista seurata terveydentilaansa kattavasti reaaliajassa.

Lähde: Huawein tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei