ViikkokysymysYleinen

Viikkokysymyksen tulokset: Honorin paluuta odotetaan älypuhelinmarkkinoille

SuomiMobiilin tuttu viikkokysymys on tullut jälleen päätökseensä. Viikonlopun ajan lukijoilla on ollut mahdollisuus antaa mielipiteensä ajankohtaiseen kysymykseen ja myös tällä kerralla saimme kasaan kiitettävän määrän vastauksia.

Viikkokysymyksessä etsittiin vastausta lukijoita siihen, odotetaanko Honorin paluuta älypuhelinmarkkinoille. Hyväksyttyjä ääniä saatiin kasaan 105 kappaletta, joista 69,52 prosenttia (73 ääntä) kertoivat odottavansa Honorin paluuta markkinoille ja 30,48 prosenttia (32 ääntä) ei odottanut Honorin paluuta. Suurin osa näyttää odottavan Honorin paluuta älypuhelinmarkkinoille parin vuoden hiljaiselon jälkeen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor on irtautunut Huaweista ja nykyisin itsenäinen Honor pystyy tekemään yhteistyötä globaaleiden toimijoiden kanssa Huawein rajoitteista huolimatta. 12. elokuuta Honorilta on tulossa globaaleille markkinoille tarkoitettu julkaisu, jossa tullaan näkemään uudet Magic 3 -huippupuhelimet sekä todennäköisesti Honor 50 -sarjan älypuhelimet. Puhelimiin on vahvistettu tulevan lisäksi Google palvelut, joita Honor ei pystynyt aikaisemmin Huawein alaisuudessa käyttämään.

Alapuolelta voi vielä tarkistaa viikkokysymyksen tarkat tulokset.

Odotatko Honorin paluuta älypuhelinmarkkinoille?

Todellakin!
69.52%
En
30.48%
Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Viikkokysymys