HuaweiYleinen

Huawei Watch 4 ja Watch 4 Pro saapuivat ennakkomyyntiin Suomessa – eSIM-tuella varusteltujen älykellojen hinnat alkavat 449 eurosta

Huawei Watch 4 Pro

Huawei esitteli toukokuun alussa Euroopan markkinoille uudet todelliset älykellonsa, jotka kantavat nimiä Watch 4 sekä Watch 4 Pro. Tänään Huawei on kertonut kellojen saatavuudesta Suomen markkinoiden osalta.

Uudet Huawei Watch 4 sekä Watch 4 Pro ovat tästä päivästä lähtien ennakkomyynnissä Suomessa Elisan, DNA:n ja Telian kautta. Huawein mukaan jälleenmyyjillä on myös erikoistarjouksia ennakkomyynnin ajan. Virallisesti toimitukset käynnistyvät 22. kesäkuuta. Huawei Watch 4:n suositushinta on 449 euroa sekä Watch 4 Pron vastaavasti 549 euroa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei Watch 4 -sarja

“Me Huaweilla ymmärrämme, että elämä on toisinaan hektistä. Watch 4 -kellot on suunniteltu saumattomiksi kumppaneiksi kiireiseenkin elämäntapaan. Juoksitpa sitten asioilla tai maratonia, Watch 4 -kellojen innovatiivinen teknologia ja älykkäät ominaisuudet varmistavat miellyttävän käyttökokemuksen. Uskomme, että uusimmat älykellomme täyttävät kuluttajien moninaiset tarpeet ja helpottavat heidän arkeaan”, sanoo Huawein Pohjoismaiden viestintäjohtaja Sofia Björnerfors.

Uutuuskellot tuovat mukanaan Huawein aikaisemmistakin älykelloista tutut harjoittelu- ja terveysominaisuudet. Huawei Watch 4- ja Watch 4 Pro -kellot ovat Huawein tämän hetken huippukellot, jotka Huawein mukaan keskittyvät entistä enemmän jokapäiväiseen terveyden hallintaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei Watch 4 Prossa on 1,5 tuuman LTPO AMOLED-näyttöpaneeli, jossa on aikaisempaa pienemmät kehykset. Näyttössä on 466 x 466 pikselin tarkkuus ja sitä on suojaamassa safiirilasi. Watch 4:n runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja Watch 4 Pro vastaavasti titaanista. Watch 4 Pro esiteltiin 48 mm kokoversiossa. Tarjolla on kaksi versiota, joista toisessa on titaaniranneke ja toisessa nahkaranneke.

Huawei Watch 4 on hieman pienempi 46 millimetrin kokoinen ja kello on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Kellon painoksi on kerrottu 48 grammaa ja paksuutta sillä on 10,9 millimetriä. Huawei tarjoaa molemmissa kelloissa IP68- ja 5 ATM -luokituksen mukaisen vedenkestävyyden sekä kelloilla voi sukeltaa 30 metriin asti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei Watch 4

Molemmat uutuuskellot tarjoavat tutut toiminnot, joita ovat muun muassa jatkuva sykkeen mittaus, EKG sekä yli 100 erilaista urheilutilaa. Kelloihin on saatu myös uudet Breathing Health ja One minute seven-point health overview -ominaisuudet.

Watch 4 -sarjan kelloissa on myös tuki mobiiliverkoille sisäänrakennetun eSIM-ominaisuuden ansiosta. Kellolla voi siis soittaa puheluita sekä lähettää viestejä ilman yhteyttä puhelimeen.

Huawei kertoo Watch 4 Pron akunkeston olevan peruskäytössä 4,5 päivää sekä Watch 4:n akunkeston olevan 3 päivää. Pro-version akku latautuu tyhjästä täyteen 90 minuutissa ja Watch 4 vastaavasti 60 minuutissa.

Lähde: Huawein tiedote 

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei