HintavinkkiHonorYleinen

Hintavinkki: Honor Magic5 Pro saatavilla nyt vain 899 euron hinnalla (-300 €) – tätä puhelinta jopa SuomiMobiili suosittelee

Honor Magic5 Pro voi hankkia nyt 899 euron hinnalla.

Honor toi Suomessa myyntiin huhtikuun lopulla Magic5 Pro -älypuhelimen, joka on yhtiön tämän hetken paras lippulaivapuhelin. Laitteessa on panostettu paljon kameroihin sekä yleisiin teknisiin ominaisuuksiin. Tällä kertaa Elisan alennuksesta uutuuspuhelimen saa jopa 300 euroa normaalia edullisemmin.

Magic5 Pron virallinen suositushinta on 1199 euroa, joten mistään edullisesta laitteesta ei ole ollut kyse. Jos puhelin on herättänyt kiinnostusta, niin nyt on mahdollista hankkia puhelin 899 euron hinnalla Elisan kautta. Kyseessä on rajallisen ajan voimassa oleva ”asiakasetuhinta”, jonka saa aktivoitua kirjautumalla Elisan asiakkaaksi. 899 euron alennetulla hinnalla Honor Magic5 Pro on erittäin houkutteleva lippulaivatason puhelin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Myös SuomiMobiilin arvostelussa Magic5 Pro on saavuttanut kiitettävän 9/10 arvosanan sekä saanut SuomiMobiilin suosittelun. SuomiMobiilin kattavan arvostelun Magic5 Prosta voi käydä lukemassa tämän linkin takaa.

Tällainen on Honor Magic5 Pro

Magic5 Prossa on laadukas muotoilu, jossa on panostettu vahvasti symmetriaan. Honorin mukaan laitteessa on kaksoiskuperat ja erittäin kapeat kehykset molemmilla sivuilla. Takakannen keskipisteenä on Star Wheel Triple -kameramuotoilu. Puhelimesta on tehty myös IP68-luokituksen mukaisesti vedenkestävä.

Uutuuspuhelimessa on 6,81-tuumainen LTPO-näyttö, jossa on neljältä reunalta kaartuvat kehykset. Näyttö tarjoaa 1800 nitin kirkkauden. Honor Magic5 Prossa luvataan olevan alan paras näytön väritarkkuus, jossa on Dual-Luminance -kalibrointi. Magic5 Prossa on myös Discrete Display -piirisarja, joka parantaa liikkuvan kuvan visuaalista laatua. Piirisarja mahdollistaa jatkuvan HDR:n parantaen videon selkeyttä.

Honor Magic5 Pro on sertifioitu HDR10+- ja IMAX Enhanced-ominaisuuksilla. Lisäksi Honor Magic5 Prossa on TÜV Rheinlandin matalan sinisen valon sertifiointi, joka vähentää silmien rasitusta. Näytössä on lisäksi 2160 hertsin PWM-himmennys, joka minimoi näytön välkkymisen matalilla kirkkauksilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Magic5 Prossa on panostettu jälleen kerran kameroihin, sillä laitteeseen on saatu kolmesta 50 megapikselin kamerasensorista koostuva kamerakokonaisuus. Kamerat ovat pääkamera, ultralaajakulmakamera sekä telekamera. Magic5 Pro:n Ultra Fusion Computational Optics -kamerajärjestelmää täydentävä laskennallinen optinen algoritmi parantaa huomattavasti kuvan selkeyttä 3,5x–100x zoomauksessa.

Puhelimessa on myös 12 megapikselin etukamera, joka tarjoaa 100 asteen kuvakentän. Honor tarjoilee laitteessa myös 3D-kasvojentunnistuksen, jonka teknologiat löytyvät etukameran rinnalta.

Puhelimessa on Honor Image Engine -moottori, jossa on Millisecond Falcon Capture -algoritmi. Algoritmin avulla videokuvaaminen onnistuu haastavissakin tilanteissa. Magic5 Pro -puhelimella voi kuvata myös hämärässä Super Night Capture -ominaisuuden ansiosta. Magic5 -sarjan puhelimissa on myös AI Motion Sensing Capture, jonka ansiosta puhelin pystyy havaitsemaan automaattisesti esimerkiksi liikkuvaa hyppykuvaa ottaessa hypyn korkeimman kohdan ja ottamaan kuvan tarkasti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Magic5 Prossa on Dual-TEE -turvajärjestelmä, joka on kehitetty yhteistyössä Qualcommin kanssa. Se tarjoaa laitteistotason suojauksen käyttäjien tiedoille. Erillisellä suojauspiirisarjalla varustettu Magic5 -sarja tarjoaa parhaan suojan salasanoille ja biometrisille tiedoille, kuten kasvotunnisteille ja sormenjäljille.

Tehoista vastaa Qualcommin uusin Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiiri. Markkinoiden ensimmäisen Wi-Fi- ja Bluetooth -erillisantenniarkkitehtuurinsa ansiosta Magic5 Pron luvataan parantavan Wi-Fi -suorituskykyä 200 prosenttia ja vähentävän Wi-Fi-viivettä 30 prosenttia verrattuna perinteiseen antennisuunnitteluun.

Honor Magic5 Prossa on 5100 milliampeeritunnin akku, jota voidaan ladata 66 watin langallisella latauksella sekä 50 watin langattomalla latauksella. Puhelimessa on uusin Android 13 -käyttöjärjelmään perustuva MagicOS 7.1-käyttöliittymä, joka mahdollistaa paremman laitteiden välisen yhteistoiminnan. Puhelimelle luvataan Android-versiopäivityksiä 3 vuotta ja tietoturvapäivityksiä 5 vuotta.

Honor Magic5 Pron tekniset tiedot

 • Näyttö: 6,81 tuumaa, LTPO OLED, QHD+ (2848 x 1312, 460 ppi), 120 Hz, HDR10+, 4-sivulta kaartuva
 • Järjestelmäpiiri: Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 (4 nm)
  • Piiri: 1x Cortex-X3 3.19GHz + 2x Cortex-A715 2.8GHz + 2x Cortex-A710 2,8GHz + 3x Cortex-A510 2.0GHz / Adreno 740
 • RAM-muisti: 12 gigatavua (LPDDR5X)
 • Tallennustila: 512 Gt (UFS 4.0)
 • Kamerat: Kolmoiskamera + salama
  • Pääkamera: 50 megapikseliä (f/1.6, 1/1.12″, PDAF, OIS)
  • Ultralaajakulmakamera: 50 megapikseliä (f/2.0, 122 asteen näkökenttä)
  • Periskooppikamera: 50 megapikseliä (Sony IMX858 f/3.0, OIS, 3,5x optinen zoom, 100x digitaalinen zoom)
 • Etukamera: 12 megapikseliä (f/2.4, 1,22 um, 100 astetta) + 3D-syvyyskamera
 • Akku: 5100 milliampeerituntia
  • Lataus: 66 watin langallinen pikalataus, 50 watin langaton lataus
 • Käyttöjärjestelmä: Android 13 ja Magic UI 7.1
  • Päivityslupaus: 3 vuotta Android-versioita ja 5 vuotta tietoturvapäivityksiä
 • Mitat: 162,9 x 76,7 x 8,77 mm
 • Paino: 219 g
 • Vedenkestävyys: IP68 (1,5 metrin syvyyteen 30 minuutiksi)
 • Muuta: Sormenjälkilukija näytössä, Bluetooth 5.2, NFC, USB-C (3.1), Wi-Fi 7, NFC, eSIM
 • Ääni: Stereokaiuttimet
 • Värit: Vihreä ja musta
Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Hintavinkki