HuaweiYleinen

Huawei Watch Buds myyntiin Suomessa 499 euron hintaan – yhdistää erikoisella tavalla älykellon ja kuulokkeet

Huawei on julkistanut aikaisemmin jo Kiinassa, mutta myös globaalisti Watch Buds -laitteen. Kyseessä on mielenkiintoinen kokeilu, joka yhdistää älykellon sekä kuulokkeet samaan pakettiin. Nyt Huawei on ilmoittanut tuovansa laitteen myyntiin Suomessa.

Huawei Watch Buds tulee Suomessa myyntiin maanantaina 15. toukokuuta 2023. Laitteen suositushinta on 499 euroa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei Watch Buds -älykellon erikoisuus on kellotaulun alapuolelta löytyvät pillerimuotoiset langattomat nappikuulokkeet. Kellotaulu avautuu ylöspäin, joten kello toimii kuulokkeiden latauskotelona. Huawei Watch Buds -kellon kanssa kuulokkeet kulkevat aina mukana. Kuulokkeiden luvataan kiinnittyvän kellon sisälle tukevasti magneettien avulla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei Watch Buds -kellossa käytetään 3D-kaarevaa näyttölasia ja runko on valmistettu teräksestä. Huawei tarjoaa kellosta kahta versiota, jotka ovat musta ja hopea. Mukana on myös väriin sopiva nahkaranneke. Kello painaa noin 66,5 grammaa ilman ranneketta. Kellosta on tehty IP54-luokituksen mukaisesti roiskevedenkestävä.

Näyttö on kooltaan 1,43 tuumaa ja se perustuu AMOLED-tekniikkaan. Näytössä on 466 x 466 pikselin tarkkuus. Kellossa on 3 päivän mittainen akunkesto ja kuulokkeissa on 3 tunnin akunkesto melunvaimennuksella. Kellon lataus onnistuu langattomasti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Älykello itsessään tarjoaa Huawein kelloille tutut terveys- ja urheilutoiminnot. Huawei Watch Buds tukee unen seurantaa, jatkuvaa sykkeen mittausta sekä veren happipitoisuuden analysointia. Tuettuna on yli 80 urheilutilaa.

Kuulokkeiden kerrotaan painavan ainoastaan 4 grammaa. Kuulokkeisiin on saatu eleohjaus kosketuspinnan ansiosta. Äänentoiston luvataan olevan hyvällä tasolla ja tuettuna on myös melunvaimennus. Puheluissa kuulokkeet tukevat myös tekoälyyn pohjautuvaa kohinanvaimennusta.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei