Verkkokauppa.comYleinen

Verkkokauppa.com aloittaa 24/7-toimitukset ja -noudot yhteistyössä Woltin kanssa

Tuotteiden nouto onnistuu Helsingin myymälässä nyt myös yöllä. Kuva: Verkkokauppa.com

Verkkokauppa.com aloittaa Woltin kanssa 13 kilometrin säteelle Helsingin myymälästä yltävät 24/7-kotiinkuljetukset. Myös myymäläasiakkaita palvellaan Helsingissä jatkossa kellon ympäri, kun rajattu kassa-alue, tilausten noutopiste sekä itsepalveluperiaatteella toimiva Noutolokerikko ovat avoinna läpi yön.

Verkkokauppa.comin Helsingin myymälässä voi asioida 15.5. alkaen myös öisin. Varastotuotteiden tilauksen ja noudon lisäksi ostoksia pääsee tekemään yötä myöten koko myymälävalikoimasta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Tuntemamme kaupan alan maisema muuttuu jalkojemme alla, ja viemme tätä muutosta jatkuvasti eteenpäin. Helsingin myymälän yöaukiolo mahdollistaa uudet 24/7-kotiinkuljetukset, joiden myötä haluamme tarjota kuluttajille ja yrityksille markkinoiden parhaan asiointikokemuksen. Asioinnin saumattomuus on meille luontaista ja nyt pystymme aidosti vastaamaan asiakkaiden ostokäyttäytymiseen myös aukioloaikojen osalta“, avaa Verkkokauppa.comin toimitusjohtaja Panu Porkka.

Verkkokauppa.comin ja Woltin yhteistyössä toimittamien tunnin kotiinkuljetusten jakelualue kattaa Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla jo yhteensä 83 postinumeroaluetta. Nyt toimitustavan voi valita tilaukselleen milloin vain.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Verkkiksen pikakuljetukset on otettu vastaan erittäin hyvin, ja näemme kysynnässä selkeää kasvua. Tuplasimme juuri Tunnin kotiinkuljetuksen toimitusalueen, ja tavoitteenamme on olla mahdollisimman monen suomalaisen ensisijainen ostospaikka kellonajasta riippumatta”, kommentoi Verkkokauppa.comin myyntijohtaja Pekka Litmanen.

Tunnin kotiinkuljetus lanseerattiin pääkaupunkiseudulla kuluvan vuoden helmikuussa, ja kyseinen toimitustapa kattaa jopa 60 000 erilaista tuotetta. Arvokkain tilaus on ollut tähän mennessä yli 15 000 euron arvoinen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Olemme ensimmäinen toimija, joka tarjoaa näin laajan valikoiman tuotteita yhtä joustavilla aukioloajoilla ja toimitustavoilla. Vastaavia pikakuljetuksia ei tehdä missään muualla”, Litmanen summaa.

Lähde: Verkkokauppa.comin tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Verkkokauppa.com