HuaweiYleinen

Huhu: Huawei Watch GT 3 Pro -älykellon hinnat nousevat Euroopassa 549 euroon – julkaisua odotetaan 18. toukokuuta uuden Watch Fit -älykellon kanssa

Huawei Watch GT 3 Pro

Huawei julkaisi kotimarkkinoillaan Kiinassa huhtikuun lopulla uudet Watch GT 3 Pro -älykellot, joissa on panostettu tuttuihin ominaisuuksiin sekä laadukkaisiin materiaaleihin. Uutuuskellot ovat tulossa myös Euroopassa myyntiin ja nyt tunnettu vuotaja on paljastanut hinnat.

Kellosta julkaistiin kaksi versiota, jotka olivat 46 mm kokoinen miehille suunnattu titaaninen malli sekä 43 mm kokoinen naisille suunnattu keraaminen versio. Kelloissa on muun muassa pyöreä AMOLED-näyttö, jota on suojaamassa safiirilasi. Huawei on panostanut myös akunkestoon, joka on suuremmassa versiossa jopa kaksi viikkoa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei Watch GT 3 Pro

Kiinassa Huawei Watch GT 3 Pron titaanisen version hinnaksi muovirannekkeella kerrottiin 2488 juania ja nahkarannekkeella 2688 juania. Suoraan muunnettuna hinnat olisivat 358 euroa ja 387 euroa. Keraamisen version hinnaksi kerrottiin nahkarannekkeella 2988 juania ja keraamisella rannekkeella 4688 juania. Hinnat ovat suoraan muunnettuna 430 euroa ja 675 euroa.


Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nyt tunnettu vuotaja SnoopyTech on kertonut Twitterissä kellojen hinnat Euroopan markkinoilla. Nähtävästi titaaninen versio muovirannekkeella maksaa 399 euroa ja nahkarannekkeella 449 euroa. Keraaminen versio maksaisi nahkarannekkeella 499 euroa ja keraamisella rannekkeella 549 euroa. Erikoisesti kallein versio olisi Euroopassa edullisempi kuin Kiinassa, mutta kelloissa voi olla myös jotain eroavaisuuksia hinnan perustelemiseksi.

Huawein uusia GT-sarjan kelloja julkaistaan 18. toukokuuta Euroopassa.

Huawei on myös itse virallisesti vahvistanut julkaisevansa globaaleille markkinoille uusia Watch GT -sarjan älykelloja 18. toukokuuta. Huawein mukaan toukokuussa on ”uuden GT:n aika”, ja loogisin julkaistava tuote olisi Huawei Watch GT 3 Pro. Lisäksi samaan aikaan Huawei on kertonut julkaisevansa uuden Watch Fit -sarjan älykellon, mutta siitä ei ole vielä mitään tarkempia tietoja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tarkemmin Huawei Watch GT 3 Pro -älykellojen ominaisuuksiin voi tutustua aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Lähde: Twitter (SnoopyTech), Huawei Saksa

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei