HuaweiSponsoroitu

Älykello tyylistä tinkimättä – Huawei Watch GT 3 Prossa yhdistyy teknologia ja klassinen tyyli

Huawei Watch GT 3 Pro

Onko etsinnässä tyylikäs premium-älykello? Huawei Watch GT 3 Pro tarjoaa joukosta erottuvan elegantin muotoilun sekä kestävän rakenteen laadukkaiden valmistusmateriaaliensa ansiosta. Huawein lippulaivakellon monipuoliset ominaisuudet tekevät siitä luotettavan ja edustavan kumppanin urheiluun, arkeen ja juhlaan.

Huawei Watch GT 3 Pro on valittavissa keraamisena tai titaanisena versiona, joissa molemmissa on laadukas AMOLED-näyttö. Lisäksi kellossa on pidempiäkin matkoja varten suunniteltu akku, sillä titaanisen version akku kestää jopa 14 päivää ja keraamisen version akku vastaavasti 7 päivää. Huawei on varustellut kellon monipuolisilla terveys- ja urheilutoiminnoilla, sillä tuettuna on yli 100 harjoitustilaa, automaattinen veren happipitoisuuden seuranta sekä reaaliaikainen unen seuranta.

Tyylikkääksi viimeistelty Huawei Watch GT 3 Pro on saatavilla Suomessa useissa versioissa, joten kaikille löytyy varmasti mieleisensä. Titaanista valmistettu 46 mm versio on saatavilla silikoni- tai nahkarannekkeella 399 euron suositushintaan ja titaanirannekkeella 499 euron suositushintaan. Keraamista valmistettu 43 mm versio on saatavilla nahkarannekkeella 449 euron hintaan ja keraamisella rannekkeella 549 euron hintaan.

Huawei Watch GT 3 Pron tärkeimmät tiedot:

 • Näyttö: 1,43 tuumaa AMOLED (titaani), 1,32 tuumaa AMOLED (keraami)
 • Yhteydet: Bluetooth 5.2, NFC
 • Akku: 14 päivää (titaani), 7 päivää (keraami)
 • Lataus: 10 watin langaton lataus (laturi toimitetaan mukana)
 • Käyttöjärjestelmä: HarmonyOS 2.1
 • Sensorit: GPS, kiihtyvyysanturi, gyroskooppi, valoanturi, ilmanpaineanturi, lämpösensori, sykeanturi, SpO2
 • Mitat: 46,6 x 46,6 x 10,9 mm (titaani), 42,9 x 42,9 x 10,5 mm (keraami)
 • Paino: 53 grammaa (titaani), 50 grammaa (keraami)
 • Vedenkestävyys: 5 ATM, IP68, 30 metriä
 • Tuetut ekosysteemit: HarmonyOS 2+, Android 6.0+ tai iOS 9.0+
 • Suositushinta: alk. 399 euroa

Laadukkaat materiaalit tekevät kellosta näyttävän

Huawei Watch GT 3 Pron laadukkaat materiaalit tekevät uutuuskellosta erittäin tyylikkään ja sopivan joka tilanteeseen. Kello on huolitellusti muotoiltu ja tarjolla olevat titaaninen ja keraaminen versio antavat kuluttajille enemmän valinnanvapautta.

Saumattomassa titaanirungossa kohtaa urheilullisuus ja rento tyyli, mutta samalla selkeiden linjojen ja tarkasti leikattujen reunojen ansiosta se huokuu charmia. Huawei Watch GT 3 Prossa on myös safiirilasi suojaamassa näyttöä, joka kestää selvästi normaalia lasia paremmin naarmuja sekä kulutusta. Kellon takaosassa on nanokiteinen keraamikansi, joka tekee kellon käyttämisestä mukavamman.

Titaanisesta versiosta pystyy valitsemaan erilaisella rannekkeella varustellun variantin. Harmaa nahkaranneke tuo mukanaan tyylikkyyttä, mutta täysin uusi titaaninen ranneke tarjoaa tyylikkään rennon tyylin. Huawei Watch GT 3 Prosta on saatavilla myös mustalla silikonirannekkeella varusteltu variantti, joka sopii erinomaisesti aktiiviseen elämäntyyliin.

Huawei Watch GT 3 Pron keraamisessa versiossa moderni teknologia kohtaa klassisen käsityötaidon, jonka tuloksena syntyy ajattoman tyylikäs luomus. Kello on valmistettu valkoisesta keraamikotelosta, joka erottaa sen massasta tyylikkyydellään. Valkoisen ja virheettömän tekstuurin saavuttamiseksi, kello on läpäissyt äärimmäisen korkean 1500 asteen lämpötilan ja se on viimeistelty timanttijauhekiillotuksella.

Safiirista kellotaulua on koristamassa ruostumattomasta teräksestä valmistettu kehys, jossa on 24 kaarta, jotka nousevat ja laskevat kuvastaen päivän ja yön vaihtelua. Tyylikkään olemuksen on kruunaamassa nimensäkin mukaisesti pyörivä kruunupainike, joka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja siinä on tyylikäs pallomainen keraaminen upotus.

Keraamisesta versiosta on valittavissa kaksi varianttia. Keraamisella rannekkeella varusteltu versio tarjoilee upean vaaleankultaisen kehyksen, mutta nahkarannekkeellisessa versiossa on tyylikäs hopeanvärinen kehys.

Huawei Watch GT 3 Pro on tyylikkään muotoilun ja laadukkaan rakenteen ansiosta suunniteltu kestämään myös käyttöä. Kellolla on IP68- ja 5 ATM -luokitukset, joiden ansiosta kelloa voidaan käyttää vedessäkin. Lisäksi Huawei Watch GT 3 Pro täyttää sukellusvarusteiden standardin EN13319, jonka avulla kello tukee vapaasukellusta maksimissaan 30 metrin syvyyteen.

Monipuoliset urheilu- ja terveysominaisuudet

Huawei Watch GT 3 Pro jatkaa Huawein uraauurtavaa osaamista urheilu- ja terveystoimintojen osalta, jonka lisäksi huippukello tukee käyttäjän terveitä elämäntapoja. Huawei Watch GT 3 Pro tukee Huawei TruSeen 5.0+ -järjestelmää, jonka pohjana ovat muun muassa päivitetty sykkeenmittausmoduuli ja kaikin puolin aiempaa parempi sekä tarkempi mittaustarkkuus.

Lisäksi TruSeen 5.0+ -järjestelmän tehokas häiriöitä ehkäisevä suunnittelu hallitsee aiempaa paremmin äkilliset ja epätasaiset liikkeet, jolloin mittaustarkkuus pysyy korkeana esimerkiksi HIIT-, jooga-, naruhyppely- ja aerobisissa harjoitteissa.

Uutuuskellon urheilutoimintojen sydämenä toimii Suomessa kehitetty TruSport-algoritmi, joka vastaa fyysisen aktiivisuuden ja harjoittelun seurannasta. TruSport määrittelee lisäksi yksilölliset, käyttäjän kuntoon perustuvat dynaamiset harjoittelualueet ja laskee harjoittelun aiheuttaman kuormituksen.

Huawei Watch GT 3 Prossa on yli 100 harjoitustilaa, AI-juoksuvalmentaja ja personoitava juoksusuunnittelu, joka perustuu käyttäjän fyysiseen kuntoon, juoksuhistoriaan sekä henkilökohtaisiin tavoitteisiin. Huawei Watch GT 3 Pro tarjoaa käyttäjälleen myös paljon muita kehittyneitä ominaisuuksia, joita ovat muun muassa laktaattikynnyksen ja maksimaalisen hapenottokyvyn mittaus.

Liikuntatoimintojen ohella automaattinen veren happipitoisuuden seuranta (SpO2) huolehtii siitä, että veren happipitoisuustasot pysyvät terveellisiksi määritellyissä rajoissa. Kehittynyt Huawei TruSleep 2.0 seuraa unenlaatua, reaaliaikaista sykettä ja unenaikaista hengitystä, minkä lisäksi se määrittää big data -analytiikan perusteella unenlaadun tason.

Huawei Watch GT 3 Pro tarjoaa käyttäjälleen myös paljon muuta mielenkiintoista. Käyttäjät voivat muun muassa seurata terveellisen elämän tehtävälistalta päivän aktiviteetteja sekä haastaa itsensä päivittäin kohti terveellisempää elämää. Älykello osaa myös seurata käyttäjänsä stressitasoja sekä se ehdottaa rahoittavia hengitysharjoituksia. Jatkuvan sykkeenmittauksen ohella Huawei Watch GT 3 Pro pystyy mittaamaan valtimoiden jäykkyyttä.

Toimii aina, kun tarvitset kelloa

Akunkesto on älykelloissa kriittinen yksityiskohta ja Huawei Watch GT 3 Pro hemmottelee käyttäjiään pitkällä akunkestolla. Verrattuna edeltävän sukupolven kellojen akkuihin on Huawei Watch GT 3 Prossa pystytty parantamaan energiatiheyttä 12 prosentilla, mikä pidentää akun käyttöikää ja tuo käyttäjille pidemmän akunkeston.

Huawei Watch GT 3 Pron titaaninen versio takaa jopa kahden viikon mittaisen akunkeston tyypillisessä käytössä sekä 8 päivän akunkeston kovassa käytössä. Pitkä akunkesto takaa laitteen toiminnan aina kun sitä tarvitaan, eikä kelloa tarvitse olla jatkuvasti lataamassa.

Kellossa on myös aikaisempaa 30 prosenttia nopeampi lataus. Huawei Watch GT 3 Pron keraaminen versio latautuu jopa 25 prosentin varaustasoon 10 minuutissa ja tyhjästä täyteen lataus onnistuu 85 minuutissa.

Keraaminen versio Huawei Watch GT 3 Prosta tarjoaa kompaktista rakenteestaan huolimatta jopa viikon mittaisen akunkeston normaalissa käytössä sekä 4 päivän akunkeston raskaassa käytössä. Huawei on varustellut molemmat versiot kellosta langattomalla latauksella, joten kelloa pystyy lataamaan helposti ihan millä tahansa langattomalla laturilla tai jopa älypuhelimella.

Tarjolla paljon myös muuta

Huawei Watch GT 3 Prossa on kaiken edellä mainitun lisäksi paljon myös muuta, jotka tekevät kokonaisuudesta monipuolisen ja tarjoavat käyttäjälle lisäarvoa. Uutuuskello tukee runsaasti kolmannen osapuolen sovelluksia, jotka ovat ladattavissa AppGallery-sovelluskaupasta.  

Älykellolla pystyy vastaamaan Bluetoothin kautta puheluihin suoraan ranteesta, joka helpottaa elämää esimerkiksi silloin, kun puhelin ei ole käden ulottuvilla. Huawei Watch GT 3 Pro mahdollistaa musiikin kuuntelun tien päällä, sillä kelloon voi synkronoida soittolistoja sekä toistaa suosikkikappaleita itsenäisesti kellon kaiuttimen tai esimerkiksi yhdistettyjen Bluetooth-kuulokkeiden avulla.

Huawei Watch GT 3 Prosta monipuolisen tekee myös monipuolinen yhdistettävyys eri älylaitteiden kanssa. Kello on suunniteltu toimimaan saumattomasti Android- ja iOS-käyttöjärjestelmiin perustuvissa puhelimissa, joten Huawein uutuuskellon voi hankkia minkä tahansa puhelimen kaveriksi. Upeasta tyylistä ja kehittyneistä terveys- ja urheilutoiminnoista pääsee nauttimaan siis käytössä olevasta puhelimesta riippumatta.

Huawei Watch GT 3 Pro -älykelloon voi käydä tutustumassa tarkemmin Huawein sivuilta tämän linkin takaa.

Lisäksi kellosta kiinnostuneiden kannattaa katsoa Huawein mielenkiintoinen esittelyvideo Huawei Watch GT 3 Prosta alapuolelta.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei