NothingViikkokysymysYleinen

Viikkokysymys: Nothing Phone (1) – hitti vai huti?

Nothing Phone (1)

Nothing Phone (1) julkaistiin vihdoin tällä viikolla ja kyseessä on yksi puhelinmarkkinan odotetuimmista laitteista hetkeen. Puhelin tuo markkinaan jotain hieman uutta ja erilaista, johon ei ole hetkeen totuttu. Perustekniikaltaan laite on varsin normaali, mutta erot näkyvät takaosan valoina, puhtaana käyttöjärjestelmänä sekä huolellisena viimeistelynä.

Puhelimessa on 6,55 tuuman AMOLED-näyttöpaneeli 120 hertsin virkistystaajuudella ja tehoista on vastaamassa Qualcommin kehittämä Snapdragon 778G+ -järjestelmäpiiri. Puhelimeen on saatu myös kaksi 50 megapikselin takakameraa, 4500 milliampeeritunnin akku sekä tuki langattomalle lataukselle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Suomessa Nothing Phone (1) on tullut saataville yhtenä ensimmäisenä maana, ja sen toimitukset käynnistyvät 21. heinäkuuta. Tarjolla on kolme muistiversiota, joista 8 + 128 gigatavun versio maksaa 499 euroa, 8 + 256 gigatavun versio maksaa 529 euroa ja 12 + 256 gigatavun versio maksaa 579 euroa. Puhelimesta on kaksi väriversiota, jotka ovat musta ja valkoinen.

SuomiMobiilissa Nothing Phone (1) -puhelimesta on otettu jo nyt ensituntumat ja ne voi käydä lukemassa tämän linkin takaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tällä kertaa viikkokysymyksessä koitetaan saada selvyys siihen, onko uusi Nothing Phone (1) hitti vai huti? Anna äänesi alapuolella olevassa kyselyssä, ja halutessaan perustelut voi antaa kommenttikentässä.

Tämä äänestys on päättynyt (1 year)

Nothing Phone (1) – hitti vai huti?

Hitti
55.07%
Huti
44.93%
Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Huti: Ei tarjoa sinänsä mitään uutta markkinoille muuta kuin erikoisen takakuoren; päälle pitäisi vielä luottaa uuden brändin softan toimivuuteen, tosin arvostelijat kyllä paneutuvat varmasti asiaan. Jos olisi ollut pienempi niin olisi voinut kiinnostaakin. Hintaisekseen varmaan kyllä jees, ei huono ostos luulisin.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing