HuaweiYleinen

Huawei Watch GT 3 SE myyntiin Suomessa 199 euron hintaan

Huawei on tänään ilmoittanut tuovansa Suomessa myyntiin yhtiön jo lokakuun lopulla julkaiseman Watch GT 3 SE -älykellon. Kyseessä on sporttisempi versio vuosi sitten julkaistuista Watch GT 3 -sarjan kelloista.

Suomessa Huawei Watch GT 3 SE -kellon myynti alkaa tänään 28. marraskuuta valikoiduilla jälleenmyyjillä. Laitteen suositushinta Suomessa on 199 euroa. Tarjolla on kaksi väriversiota, jotka ovat musta ja vihreä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Watch GT 3 SE -kellossa on panostettu kestävyyteen, sillä valmistusmateriaalina on kevyt polymeerikuitu. Kellon mitat ovat 46,4 x 46,4 x 11 millimetriä, joten kyseessä on myös kookas kello. Huawein mukaan painoa on noin 35,6 grammaa ilman ranneketta. Huawei Watch GT 3 SE esiteltiin kahdessa väriversiossa, jotka ovat musta Gaphite Black sekä vihreä Wilderness Green.

Näyttö on kooltaan 1,43 tuumaa ja se perustuu AMOLED-tekniikkaan. Näytössä on 466 x 466 pikselin tarkkuus, mikä tekee 326 pikseliä tuumaa kohden. Näyttö on suojattu Gorilla Glass -lasilla, joka estää naarmuuntumisen.

Huawei lupaa Watch GT 3 SE:n akun kestävän normaalissa käytössä 14 päivän verran, mutta raskaassa käytössä jopa 7 päivän verran. Akku on kooltaan 451 milliampeerituntia. Tuettuna on langaton lataus. Pikalatauksen avulla akkua pitäisi saada 5 minuutin latauksella koko työpäiväksi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei on varmistanut myös, että kelloa voidaan käyttää tilanteesta huolimatta, sillä Watch GT 3 SE on 5 ATM -luokituksen mukaisesti vedenkestävä. Kelloon on saatu tuki sisäänrakennetulle GPS-yhteydelle ja sitä voidaan käyttää myös Bluetooth-puheluihin kaiuttimen ja mikrofonin ansiosta.

Älykelloon on saatu mukaan Huawein tutut urheilu- ja terveystoiminnot. Tuettuna on esimerkiksi yli 100 eri harjoitustilaa, jatkuva sykkeen mittaus sekä unen seuranta. Huawei Watch GT 3 SE pystyy luomaan myös henkilökohtaisen harjoitussuunnitelman, joka perustuu kattavaan ja ammattimaiseen juoksuanalyysiin. Analyysiin otetaan huomioon muun muassa vauhti, syke, matka, juoksukykyindeksi (RAI), harjoituskuormitus, palautumisaika sekä VO2Max-mittaukset.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei Watch GT 3 SE toimii yhdessä markkinoiden suurimpien käyttöjärjestelmien kanssa, joita ovat Android ja iOS. Kellon tiedot saadaan kätevästi esille Huawei Health -sovellukseen, josta niitä pystyy tarkastelemaan kattavammin ja hyödyntämällä sovelluksen tarjoamia vinkkejä.

Lähde: Huawein lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei