HuaweiSponsoroitu

Huawei Watch GT 3 SE vie käyttömukavuuden uudelle tasolle – 199 euron älykellossa kattavat terveys- ja urheilutoiminnot

Huawei Watch GT 3 SE

Huawein suosittu älykellomallisto on laajentunut uudella jäsenellä. Huawei Watch GT 3 SE tuo kehutut ja huipputason terveys- ja urheilutoiminnot aikaisempaa edullisempaan hintapisteeseen. Uutuuskellon monipuoliset ominaisuudet ovat pakattu erittäin kevyeen runkoon, jonka ansiosta Watch GT 3 SE tarjoaa loistavan käyttömukavuuden.

Älykello on suunniteltu aktiivisille urheilijoille, mutta myös muille käyttäjille oman terveyden seurantaa varten. Huawei Watch GT 3 SE auttaa käyttäjää kohti terveellisempää ja tyylikkäämpää elämää, ja kelloa voidaan käyttää yhdessä Android- ja iOS-laitteiden kanssa. Älykello mahdollistaa lisäksi harjoittelutulosten jakamisen läheisille Huawei Health -sovelluksen ja Strava-tuen avustuksella.

Huawei Watch GT 3 SE on loistava älykello, jos hakusessa on pitkä akunkesto, monipuoliset terveys- ja urheilutoiminnot sekä kattava valikoima älytoimintoja. Huawei on tuonut älykellon myyntiin Suomessa marraskuun lopulla ja tarjolla on kaksi väriversiota, jotka ovat musta Graphite Black sekä vihreä Wilderness Green. Huawei Watch GT 3 SE:n suositushinta on 199 euroa.

Huawei Watch GT 3 SE tärkeimmät tiedot:

 • Näyttö: 1,43 tuumaa, AMOLED (466 x 466)
 • Tallennustila: 4 gigatavua
 • Yhteydet: Bluetooth 5.2
 • Akku: 451 milliampeerituntia, jopa kahden viikon akunkesto
  • Lataus: 10 watin langaton lataus (laturi toimitetaan mukana)
 • Käyttöjärjestelmä: HarmonyOS 2.1
 • Sensorit: GPS, kiihtyvyysanturi, gyroskooppi, valoanturi, ilmanpaineanturi, lämpösensori, sykeanturi, SpO2
 • Mitat: 46,4 x 46,4 x 11 millimetriä
 • Paino: 35,6 grammaa (ilman ranneketta)
 • Valmistusmateriaalit: Polymeerikuitu
 • Vedenkestävyys: 5 ATM
 • Värit: Musta (Graphite Black) ja vihreä (Wilderness Green)
 • Tuetut ekosysteemit: HarmonyOS 2+, Android 6.0+ tai iOS 9.0+
 • Suositushinta: 199 euroa

Huawei Watch GT 3 SE on kevyt ja miellyttävä käyttää

Uutuuskellossa on otettu huomioon erityisesti keveys ja sporttinen tyylikkyys. Huawei Watch GT 3 SE painaa ilman ranneketta ainoastaan 35,6 grammaa ja paksuutta on ainoastaan 11 millimetriä, joten kelloa on miellyttävää pitää kädessä jatkuvasti. Virtaviivaisen muotoilun ansiosta älykello ei häiritse tai rasita urheillessa, vaan se on lähes huomaamaton.

Huawei Watch GT 3 SE:n muotoilu yhdistää muodin ja toiminnallisuuden. Keveys on onnistuttu toteuttamaan polymeerikuiturungolla, joka on suunniteltu kestämään kovempaakin käyttöä. Huawei on viimeistellyt kellon myös kestävällä Gorilla Glass -lasilla. Watch GT 3 SE:stä on tarjolla kaksi tyylikästä väriversiota, jotka ovat musta Graphite Black sekä vihreä Wilderness Green.

Kelloa voidaan käyttää joka tilanteessa kattavan 5 ATM -vedenkestävyyden ansiosta, joten vedelle altistumista ei tarvitse suuremmin miettiä.  Älykello täyttää ISO 22810:2010 -standardin vaatimukset, eli sitä voidaan käyttää jopa 50 metrin syvyydessä 10 minuutin ajan.

Kello on varusteltu 1,43 tuuman AMOLED-näyttöpaneelilla, joka on erittäin terävä ja toistaa värit tarkasti. Suuri näyttö mahdollistaa miellyttävän visuaalisen kokemuksen, joka näyttää tärkeimmät tiedot yhdellä silmäyksellä. Näytön 466 x 466 pikselin tarkkuuden ansiosta sisältö näytöltä on tarkkaa ja tuella Always-on Display -ominaisuudelle käyttäjät näkevät kellonajan jatkuvasti.

Persoonallisuutta Huawei Watch GT 3 SE -älykelloon voidaan tuoda henkilökohtaisilla kellotauluilla. Huawei Health -sovelluksen kautta kello voidaan muuntaa sopimaan omaan asukokonaisuuteen älykkäällä kellotaululla. Älykello tukee myös muotokuvatilaa kellotaulussa, jonka avulla käyttäjä voi luoda monitasoisia dynaamisia efektejä kellotauluihin omilla kuvilla.

Kelloon on saatavilla lähes 10 000 erilaista kellotaulua, jotka saa ladattua Watch Face Store -kaupasta. Sen avulla käyttäjä löytää varmasti omaan makuun sopivan kellotaulun, jota voi vaihtaa vaikka päivittäin. Kellotaulut saa ostettua ja ladattua puhelimen Huawei Health -sovelluksen kautta.

Urheilu- ja terveystoimintojen taustalla suomalaisosaamista

Huawei Watch GT 3 SE -älykellossa on kaikki tutut avainominaisuudet, jotka on nähty kalliimmissakin Huawein älykelloissa. Edullisesta hinnasta huolimatta mukaan on saatu siis Suomessa kehitetty TruSport-algoritmi, joka pitää huolen tarkoista harjoitusseurannoista ja urheilutilojen toimivuudesta.

Älykellon tarkkojen tietojen keräämisen avainroolissa on tarkka GNSS-siruun pohjautuva paikantamisjärjestelmä. Sen avulla voidaan vähentää häiriöitä ja hyödyntää viittä satelliittijärjestelmää, jotka ovat GPS, BeiDou, GLONASS, Galileo ja QZSS. Yhdessä tarkan paikannuksen ja TruSport-algoritmin avulla Huawei Watch GT 3 SE pystyy antamaan vertaansa vailla olevia analyysejä sekä ehdotuksia yli 100 urheilutilan voimin.

TruSportin avulla Huawei Watch GT 3 SE tarjoaa myös käyttäjän maksimaalisen hapenottokyvyn arvioinnin. Maksimaalinen hapenottokyky kertoo hengitys- ja verenkiertoelimistön kyvystä kuljettaa happea maksimaalisessa rasituksessa ja siksi se on yksi kestävyysliikunnan ja toimintakyvyn tärkeimmistä mittareista.

Huawei Watch GT 3 SE -älykellossa on RAI-indeksi, joka auttaa arvioimaan käyttäjän juoksukyvykkyyden muun muassa sykehistorian, juoksutahdin, matkan, juoksutiheyden ja muiden monitahoisten datapisteiden avulla. Kyseessä on hyvin monimutkainen prosessi, mutta Watch GT 3 SE tekee siitä käyttäjälle helpommin ymmärrettävää.

Watch GT 3 SE auttaa käyttäjäänsä tarkkailemaan terveyttään monilla tavoin. Huawein itse kehittämä TruSeen 5.0+ -järjestelmä mahdollistaa tarkat sykemittaukset ja vähentää liikkumisesta sekä muista tekijöistä aiheutuvia häiriöitä. Sykemittauksen tarkkuus yltää 5 bpm:ään intervallijuoksussa ja maratoneissa.

Kellon TruSleep 3.0 -teknologia seuraa ja arvioi käyttäjän unen laatua. Watch GT 3 SE kykenee tunnistamaan käyttäjän unen keston automaattisesti, tallentamaan tulokset unen laadusta ja esittämään unirakenteen jaettuna eri vaiheisiin, kuten kevyt uni, syvä uni, REM-uni ja valveillaolo. TruSleep 3.0 ja Huawei Health -sovellus voivat tunnistaa kuusi erilaista uniongelmaa ja antaa käyttäjälle yli 200 personoidun ehdotuksen joukosta sopivia neuvoja unenlaadun parantamiseen.

Älykellossa on myös tuki älykkäille juoksusuunnitelmille, jotka mukautuvat tilanteen mukaan. Kellon kautta voidaan myös navigoida matkustettaessa, kello näyttää reaaliaikaisen stressitason sekä osaa antaa neuvoja hengitykseen.

Huawei Watch GT 3 SE tarjoaa näiden toimintojen ohella myös paljon muita huipputason ominaisuuksia. Esimerkiksi 2 viikon mittaisen akunkeston ansiosta kellon toiminnoista voi nauttia ilman jatkuvaa latauksen miettimistä. Kello tarjoaa tuen langattomalle lataukselle, joka helpottaa käyttöä. Kelloa voidaan käyttää myös Bluetooth-puheluihin, joten puhelinta ei tarvitse aina kaivaa taskusta puhelun saapuessa.

Yhteensopiva Android- ja iOS-laitteiden kanssa – tukee nyt myös Stravaa

Monipuolisien urheilu-, terveys- ja älytoimintojen ohella Huawei on suunnittelut uutuuskellon käytettäväksi saumattomasti useiden alustojen välillä. Huawei Watch GT 3 SE voidaan yhdistää Huawei Health -sovellukseen niin Android- kuin iOS-käyttöjärjestelmillä. Älykellon käyttäminen ei rajoitu vain yhteen ekosysteemiin, vaan Huawei haluaa tarjota kehittyneet terveys- ja urheilutoiminnot kaikille käyttäjille.

Älykkään HarmonyOS 2.1 -käyttöjärjestelmän ansiosta älykello tukee myös kolmannen osapuolen sovelluksia. Älykellokokemusta voidaan laajentaa monipuolisilla sovelluksilla, joita löytyy monista eri kategorioista aina matkustamisesta viihteeseen.

Älykellon käyttäjät voivat myös jakaa harjoitustiedot Huawei Health -sovelluksesta erittäin suositun harjoituksien seurantasovellus Stravan kanssa. Tämä tarkoittaa sitä, että Stravan käyttäjät voivat hyödyntää monia Huawein puettavien laitteiden ominaisuuksia, kuten pitkää akunkestoa, tarkkoja suorituskyvyn seurantatietoja sekä kaksikaistaista satelliittipaikannusta.

Vinkki: Näin luot Huawei Health -sovelluksessa Strava-integraation

 1. Kirjaudu Huawei Health -sovellukseen
 2. Klikkaa kohtaa “Minä
 3. Vieritä alas ja valitse “Tietosuojan hallinta
 4. Valitse “Tietojen jakaminen ja valtuutus
 5. Klikkaa “Strava”
 6. Paina “Connect with Strava”
 7. Sinut ohjataan Stravan verkkosivuille, jossa sinun tulee syöttää Strava-tilisi tiedot ja kirjautua sisään
 8. Salli Huawei Health -sovelluksen yhdistyä Strava-tiliisi klikkaamalla “Salli”
SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

  Kommentoi

  Lisää aiheesta:Huawei